Ostalo > Motocikli

Stigla Žilera

<< < (23/26) > >>

gokiSP:
meni ce bit odvratna dokle god bude imala te mono vilice i i te felge

Drnda:

--- Citat: gokiSP - 26 Rujan, 2009, 01:36:00 ---meni ce bit odvratna dokle god bude imala te mono vilice i i te felge

--- Kraj citata ---
ovo je jedina u hrvatskoj pa se neces puno patiti...  :toothy12: :toothy12:

Poggiali:
motor je zakon... cak mi je i original yeben... možda da su malo veće rupe na felgama  :)

Drnda:
ma moze se to na cncu obraditi da bude prejebeno, ali ne zelim radi balansa i cvrstoce...
a ici ce ipak origigi sve, nemam vremena dnevno nego jedan sat da radim, trenutno sarafim po skutu... a rep i rezervar je u prodaji,  ako odlucim i motor zadrzati mozda i ipak montiram sve ovo.. jos je na bojanju  :angry9: :angry9: :angry9:    vec mjesec i pol dana.. a sastavio bih ga u par radnih sati, ipak ide dosta novih dijelova i nekih sitnica tako da bih radio polako i sve lijepo sklopio...

Drnda:
Prokletstvo....  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
kupio lanac, kratak je, kada ga skroz nategnem, nemogu ga spojiti , fali jedna karika da full zategnut se uspije spojiti...
dalje, spojio svu struju kako je bila i prije, i nema kontakta  :angry9: , nezz sta mu je , ako je prije imalo struju i isto spojim, zasto sada nece...  ??? ??? ???
cinilo se tako malo , a ima ogromno posla.. trebam napukline na repu srediti , pokitati to pa farbati napokon, rezati ramu i raditi prihvat za rezervar jer nisu isti.....
spojiti svijetla i trubu od struje, ali to nemam ni volje kada prokleti motor nema struju  :angry9:
ima li tko kakvu ideju  (baci to u rijeku ne racunam)  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju