Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 Sport 70 Pro
3alfa3:
--- Citat: Giz - 10 Kolovoz, 2009, 16:05:18 ---Idem kemijati. Oboružao sam se podloškama, rolicama i diznama. Bit če ovo duga večer... ;D
--- Kraj citata ---
Tako je najbolje.
Jos ako nekako mjeris ubrzanje na (recimo) 200-500 metara, a ne po osjecaju....
Giz:
--- Citat: pajo - 10 Kolovoz, 2009, 16:09:18 ---nisam znao da ga imaš???
jel mu bilo teško pogodit squish od 0.6mm???
sigurno bi bolje diso sa nekim drugim spuhom(jačim) nego zx
--- Kraj citata ---
Squish? Kakav squish? Hehehehehe.... Samo 98ica ili 100ka nutra i gasss!!
Nakon 800km otvorio komplet sve jer sam mjenjao radilicu. Termogrupa ko curica, nova i bez risova. Karika drži kompresiju i kao prvog dana je.
2 Alfa: Uzmem si početak zebre i gas. Di je špica tu se vratim i obilježim kredom. A ravnica je taman usred nigdje ničega. ;D
radomir.g:
--- Citat: Giz - 10 Kolovoz, 2009, 18:13:48 ---Squish? Kakav squish? Hehehehehe.... Samo 98ica ili 100ka nutra i gasss!!
Nakon 800km otvorio komplet sve jer sam mjenjao radilicu. Termogrupa ko curica, nova i bez risova. Karika drži kompresiju i kao prvog dana je.
2 Alfa: Uzmem si početak zebre i gas. Di je špica tu se vratim i obilježim kredom. A ravnica je taman usred nigdje ničega. ;D
--- Kraj citata ---
Pa da squish... Sto se cudis, nije valjda da ne znas sta je to?
pajo:
--- Citat: Giz - 10 Kolovoz, 2009, 18:13:48 ---Squish? Kakav squish? Hehehehehe.... Samo 98ica ili 100ka nutra i gasss!!
--- Kraj citata ---
mislim na one podloške što se dobio sa pro(4kom) što dođu između bloka i cilindra.
Giz:
O bože dragi.... Zar stvarno nitko ne vidi IRONIJU, ZAFRKANCIJU ili sam trebao pored "heheheheheh" staviti hrpetinu smileya i disclaimer ili su neki samo pomalo "spori"?
Ne, nisam stavljao podlošku. Squish je smanjen samim time i kompresija je dignuta u nebo no stvar radi preko milju km bez ikakvih tragova samozapaljenja ili detonacije.
Daklem, meni tako paše, tako je podešeno i tako če ostati.
Osim ako NISAM bio dovoljno jasan? Daklem, NEMA podloškica, točim gorivo veče oktanske vrijednosti da bi kontrirao smanjeni squish i kao što sam več rekao da sam prekontrolirao stanje cilindra i glave te da nema nikakvih naznaka detonacije. Dokle če to tako iči, nitko nezna... Kad se saspe, uzeti čemo nešto drugo.
Ili nije dovoljno jasno ni OVAJ put? :dontknow: :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju