Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć: Aerox
ivanm:
nisi, nije važno kako dođeš do idealnih okretaja, tvrđim federom ili lakšim rolama, tvrđi feder jače pritišće remen, pa se on brže troši..
najbolji za serijalu pa i gus kit je serijski feder, rolice se stavljaju lakše po potrebi, a federi na kuplung isto..
Punisher:
--- Citat: ivanm - 16 Svibanj, 2007, 11:00:19 ---nisi, nije važno kako dođeš do idealnih okretaja, tvrđim federom ili lakšim rolama, tvrđi feder jače pritišće remen, pa se on brže troši..
najbolji za serijalu pa i gus kit je serijski feder, rolice se stavljaju lakše po potrebi, a federi na kuplung isto..
--- Kraj citata ---
Pa di sam onda pogriješio... jel može mašina 'do pola' zaribati pa uopće više nemati snage ili što jer me ovo totalno izludilo :angry9: :angry9: :angry9:
ivanm:
mogu se potrošiti karike pa da nema kompresije ili ima slabu, pa onda skuter ima manje snage..
to se dogodi ako skut ima puno km, ako je zaboravljano sipati ulje ili je ulje bilo loše kvalitete..
Punisher:
--- Citat: ivanm - 16 Svibanj, 2007, 11:26:44 ---mogu se potrošiti karike pa da nema kompresije ili ima slabu, pa onda skuter ima manje snage..
to se dogodi ako skut ima puno km, ako je zaboravljano sipati ulje ili je ulje bilo loše kvalitete..
--- Kraj citata ---
Ulje mu stavljam Valvoline polusintetiku (sasvim dovoljno za serijeku mašinu) a karike sam mijenjao prije par mjeseci skupa sa svim dihtunzima... :dontknow: :dontknow: :dontknow:
IZd:
Kako ne razumiješ što ti skuder hoće reći: "Punisher vrijeme je za novi Derbi..." :icon_thumright: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju