Tehnički kutak > Tuning skutera
Nardo na Derbija - Rezonancija?
J.U.R.C.A:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 09 Kolovoz, 2009, 10:18:07 ---Hvala na informaciji.. Sad cu ja broj naci na netu.. Bilo bi dobro da mi samo granu napravi, i na tu granu zavarit pravi nardo.. Novci nisu problem.. Ajd vidjet cu.. Najradije bi od speeda kupio nardo, i onda da mi kucelj slozi granu. :headbang:
--- Kraj citata ---
uj teoriji bi se dalo
ako mu doneses nardo onda ce on samo novu granu drukcijeg oblika napraviti ali sa istim dimenzijama tako da rezonanciju nece pokvariti!
ToNYGP1Racing:
--- Citat: J.U.R.C.A - 09 Kolovoz, 2009, 10:19:30 ---uj teoriji bi se dalo
ako mu doneses nardo onda ce on samo novu granu drukcijeg oblika napraviti ali sa istim dimenzijama tako da rezonanciju nece pokvariti!
--- Kraj citata ---
E odlicno. Hvala. :klanjamose:
3alfa3:
Dulja grana - manje okretaja. I to puno. 1-2cm grane skroz promijeni spuh., a kamoli ovakva kemija. Hac zna preciznije podatke
ToNYGP1Racing:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2009, 12:13:13 ---Dulja grana - manje okretaja. I to puno. 1-2cm grane skroz promijeni spuh., a kamoli ovakva kemija. Hac zna preciznije podatke
--- Kraj citata ---
Zapravo ce trebat biti kraca grana, a ne dulja.. treba samo kut grane smanjit na nardu da pase, inace bi mi spuh kod noge bio.. :toothy11:
3alfa3:
Osim prigushivaca, svaki dio spuha utjece na karakteristike. Sa duljinom grane se kemija kad se zele dobiti okretaji koji su nesto visi ili nizi od onih kad je spuh serijski.
Svaki takav postupak koji se radi samo zato da se neki spuh pripase na motor neslavno zavrsi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju