Tehnički kutak > Tuning skutera
Nardo na Derbija - Rezonancija?
animatrix:
izmjeris duzinu grane narda, i izmjeris koliko je to kod serijale, ako je isti promjer cijevi, samo odrezes visak ako ga ima i zavaris nardo.. ako imas love, nek kucelj to obavi
3alfa3:
--- Citat: animatrix - 09 Kolovoz, 2009, 14:17:34 ---...ako je isti promjer cijevi...
--- Kraj citata ---
Naravno da nije
gokiSP:
gubis i s ovim lukom na kojeg ide prigusivac..ako nece bit ovako pod 180° izgubit ces nesto to je sigurno..ja probao.. :toothy11:
J.U.R.C.A:
ako uzme isti promjer i isti kut difuzora samo drukcije piganog nece utjecati na powerband ispusnog sustava
isto tako ako zavrsnu izlaznu cijev ostavis istog promjera i iste duljine nikako ne utjeces na performanse!
ako stavis pretanki motor ce se pregrijavati.
ako stavis predebelu motor ce disipirati previse snage u zrak i nece imat dobru refleksiju plinski val!
ToNYGP1Racing:
--- Citat: J.U.R.C.A - 09 Kolovoz, 2009, 19:07:50 ---ako uzme isti promjer i isti kut difuzora samo drukcije piganog nece utjecati na powerband ispusnog sustava
isto tako ako zavrsnu izlaznu cijev ostavis istog promjera i iste duljine nikako ne utjeces na performanse!
ako stavis pretanki motor ce se pregrijavati.
ako stavis predebelu motor ce disipirati previse snage u zrak i nece imat dobru refleksiju plinski val!
--- Kraj citata ---
Sto se tice izlazne cijevi.. ostavt cu prigucivac od narda samo ga necu ostaviti zakrivljenog 180 stupnjeva, nego cu ga prepilit i zaokrenuti ga za jedno cca 30 stupnjeva.. to ne utjece na preformanse ako i utjece vrlo malo.. bitan mi je onaj "balon".. I da je losiji od originalnog narda, bolje i to neg leo vince! Leo vince qurcu nevalja i ruzan je..
Sutra zovem kucelja koliko bi kostala grana.. kad mi kaze koliko, kupujem od speeda nardu... Speed rezerviraj mi narda! ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju