Tehnički kutak > Tuning skutera
deranje u deklu
Nikon:
a klizaci su stari cca misec dana... nemaju puno kilometara... a sve je stavljeno ok ..
da je do varia bilo bi struganje i prije nego san stavlja federe... ovo je bas nakon stavljenih tvrdih federa :angry7:
ivanm:
pa pogledaj jesi dobro sastavio to kvačilo jer je očito u tome problem kad se od tada čuje..
Punisher:
Ja sam odnio na servis da mi stave druge opruge kvačila (malossi žute) i vidio sam kako ih je stručno stavljao... nije opće skidao osigurače i pakne da normalno stavi opruge nego ih je natezao da bi ih stavio... sad mi motor trza pri startu kad je motor ugrijan - 100% jedna pakna prije hvata zvono od ostalih dvije :sad3:
Nikon:
--- Citat: Punisher - 11 Svibanj, 2007, 10:25:26 ---Ja sam odnio na servis da mi stave druge opruge kvačila (malossi žute) i vidio sam kako ih je stručno stavljao... nije opće skidao osigurače i pakne da normalno stavi oprge neko ih je natezao da bi ih stavio... sad mi motor trza pri startu kad je motor ugrijan - 100% jedna pakna prije hvata zvono od ostalih dvije :sad3:
--- Kraj citata ---
jel ti trza s minimum gasa ili kad nabijes full pa ti poskakuje..
ako je s minimum gasa to ti se kumplug spaja pa motor skakuce jer nevata do kraja...
ako poskakuje sa punin gason nabi servisera nogon..
...
a za ovo sta si reka da jedno vata zvono prije.. jel mozd anije upa feder u kanale? to mi oxio govoria da moze bit da feder nije u kanalima... al ono kad san ga odpegla na servis nije suska.. (ima dana kad ne zuji) i sve bilo ok..
upalin ga jutros i struzeee... straj me iti vozit da ne ostanen bez kumpluga ili sta...
e da i nisan reka da se konstantno pocelo cut kad su dvoje na skuteru.. stuze tragicno.. ljudi me pitaju sta je skuteru kad se voze.. ja toliko necujen naprid al ono kazu da je stravicno
Punisher:
Još ću danas vidjeti kako će se ponašati jer moram promijeniti remen...
Inače trza sa malim gasom i kad ga odvrnem do kraja isto trza dok motor ne uhvati snage... ne znam, možda sam se zeznuo što sam stavio jače oprugice mada ne vjerujem, to zahebava ova jedna pakna što prije hvata zvono...
A kad su dvije osobe na skuteru trza ko ludo jer ne može povući...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju