Tehnički kutak > Tuning skutera
deranje u deklu
Nikon:
ljudi help plz..
nekidan posto oxi i ja nismo imali alata za posal... san odpegla skuter u yamahe ode kraj kuce da mi montiraju federe kumpluga...(mallossi najtvrdje jer san stavia leo vince 4road)
i sad odkad je dosa motor nekad da, a nekad ne... uglavnom cuje se jako i glasno struganje u deklu...
sad nisan siguran sta je tocno.. i sta bi moglo bit.. oku sve uredno ovako kad gledas..
jedino sranje koje je unutra su kugle razlike 4.6 grama jer san sa topon dobia prelagane a cekan topov variomat i rolice...
znaci serija 9.8 svaka druga -14.4 svaka druga
help..
uglavnom jako se cuje kad se drzi minimum gasa a kad ga se odvrti full onda se cuje al slabije malo..
odvea san ga nazad u servis i lola kaze da je to od vlage... ovo ono.. a da je od vlage skripia bi i prije...
aeroman:
Meni je nešt slično bilo kad sam skido variomat i nisam vratio onu pomoćnu pločicu(čulo se struganje)možda je tak nešto slično :icon_scratch:
Mr J:
prevelika ti je razlika u tezini rolica!
Iskreno ako je sve ostalo u redu ne znam sto bi moglo biti, ako dolazi iz dekla...
mogucnosti : struzu ferode o zvono - cviljenje i dmez
rolice - zvuk kao da se nesto melje i slicno
remen - uglavnom vise cvili
getriba - rostanje
Nikon:
a znam da je razlika u rolicama ogromna al cekam ovaj vario i topove rolice vec 20 dana... nikako da stignu..
sa svim rolicama 9.8 mi ide 80 al puni ko trkaci :):) samo se dere ko lud...
sa svim rolicama 14.4 nemoze krenit normalno niti ima ikakvo medju ubrzanje.. mrtav skuter zbog auspuha :\
al da zvuk je ko da se melje nesto.. tj da struzes vrh lima od drugi lim...
to zanci vario place ?
Mr J:
ako je metalni zvuk pogledaj klizace variomata jesi li ih stavio i jesu li citavi?! 3 one male plastike sto se stavljaju na kalotu, poklopac variomata... nemoj se tako voziti ako su oni onda ces sjeb. variomat... Onda jos pogledaj jesi li sve dobro stavio i pritegao jer nista ne smije imati lufta!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju