Tehnički kutak > Tuning skutera
osto bez ulja 2 puta, posljedice, rjesenja?
radomir.g:
Gde si iskopao tu sliku, to moj karburator :)
Pipak je za ulje :icon_thumright:
radomir.g:
A evo i koje je to crevo i gde se spaja...
Drnda:
ako je speed fight noviji, ne spaja se tako, to su stariji blokovi, on vjerojatno ima el. pumpu i spaja se otprilike ispod lijeve noge.. dovoljno mu je skinuti podnicu da zamijeni to...ono di pise peugeot...
marko_zg:
lol j#bote b** rastavio sam cjeli motor da skuzim odakle je neko drugo crijevo visilo nakraju mi frend kaze da mi to netreba bit spojeno sad kad vise nemam serijski auspuh xD.. uglavnom crijevo koje je vodilo ulje se skroz rastopilo i sljepilo i opce nije moglo nis proc kroz to... sad sam stavio drugo i sve radi a sad kolko dugo ce neznam.. prekomplicirano mi je sad te karike mjenjat neznam ni di je ni kaj je to a kamoli kak se mjenja.. budem to vec sredio nekak. Kolko ce mi dugo sad motor
marko_zg:
--- Citat: Drnda-1 - 08 Kolovoz, 2009, 00:26:30 ---ako je speed fight noviji, ne spaja se tako, to su stariji blokovi, on vjerojatno ima el. pumpu i spaja se otprilike ispod lijeve noge.. dovoljno mu je skinuti podnicu da zamijeni to...ono di pise peugeot...
--- Kraj citata ---
e to je to Drnda kaj nisi malo ranije doso :D:D, pogle kaj sam ja napravio da nadjem to haha
btw tu se vidi dole kod nogare i to drugo crijeveo kaj mi netreba sad xD glavno da sam ja rupu trazio 2 sata !! :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju