Tehnički kutak > Tuning skutera

osto bez ulja 2 puta, posljedice, rjesenja?

(1/5) > >>

marko_zg:
EDIT: Pozz, vozio sam se ugasio mi se motor ceko sam 2 minute ponovo sam ga upalio i ugasio mi se opet ispred kuce .. iso sam vidjet kaj je i vidio sam da je skureno cijevo koje dovodi ulje, zamjenio sam ga motor i dalje normalno radi i ide isto ko i prije sad koje su posljedice, kolko cu se moc vozit sada(jel ima sanse da bude normalno ko i prije da se nije ris napravio)

Kolko bi me dosli klip i cilindar i karike polovne u dobrom stanju za speedfight?

evo to sugavo crijevo

gokiSP:
to je karb od nekog pezoa? kolko znam pezo nema vodu preko karba..ako je tako ovo je ili ulje ili vakum..

Drnda:
to je od ulja pipak...

gokiSP:
ako nije bilo cjevcice na toj pipici onda ti se skuter ta 2 puta ugasio zato jer je zacviko..pregrijo se i rasirio se klip i zacviko u cilindru...nadam se da nemas alu cilindar.. :)

Drnda:

--- Citat: gokiSP - 07 Kolovoz, 2009, 19:55:38 ---ako nije bilo cjevcice na toj pipici onda ti se skuter ta 2 puta ugasio zato jer je zacviko..pregrijo se i rasirio se klip i zacviko u cilindru...nadam se da nemas alu cilindar.. :)

--- Kraj citata ---
ima alu cilindar... a ne vozi bez toga.. ja sam sve to odspojio i sam tocim mjesavinu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju