Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot jet force C-TECH setup
MotoManijak:
variomat ako ima metnite polinijev
benelli:
--- Citat: pitaNS - 07 Kolovoz, 2009, 10:56:53 ---KIT:malossi sport 68cc
VARIOMAT:malossi multivar
AUSPUH:Nemaš veliki izbor auspuha za Jeta, a od ponuđenih definitivno najbolji Tecnigas RS II... mani se zxa i tt-a..
KARBURATOR: uzmeš 19mm phbg bolje nego 17.5, serijska prirubnica je dovoljno široka za 19mm karburator
GLJIVA: može, ali bolje nemoj skroz otvorenu e5 jer će ti trebati dizna preko 100 da ga ušteluješ, uzmi neku poluotvorenu bolje...
pogledaj moj setup u potpisu!
--- Kraj citata ---
a znaci ti na tvom jetu imas phbg 19 i pase na prirubnicu i sve sajla od gase bes nekih prerada
a koliko imas ti km sa tim setupom jer cilja na trajnost on
a sta se tice auspuha nema puno izbora kao sta sam prije reko tako da ce ic onda technigas rs
pitaNS:
da sve paše bez ikakvih prerada...Moj setup bi trebalo da je dugotrajan ali vreme će pokazati...Evo prešao 4000kma i sve je kao i prvog dana...
sad kad mi sutra zariba... :laughing7:
Giz:
2 Pita: Ugrizi se za jezik. :nono:
benelli:
--- Citat: pitaNS - 07 Kolovoz, 2009, 16:45:52 ---da sve paše bez ikakvih prerada...Moj setup bi trebalo da je dugotrajan ali vreme će pokazati...Evo prešao 4000kma i sve je kao i prvog dana...
sad kad mi sutra zariba... :laughing7:
--- Kraj citata ---
a jesi ti mjenjao lezajeve i radilicu ili sve si pustio org,jer ovaj jet ima 4000km pa mislim da nije potrebno mjenjat radilicu a ni lezajeve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju