Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot jet force C-TECH setup
benelli:
ovako jedan frend mi je doneso jet force da mu ga slozim tj da mu slozim neki base setup
evo sad cu ja napisat sta sam ja imao u planu stavit, na skutu je trenutno samo leo vince tt
KIT:malossi sport 68cc
VARIOMAT:malossi multivar
AUSPUH:technigas next-r (posto on nece tt nego neki drugi a ni nema na sipu i na atacku bas nekog izbora)
koji auspuh vi mislite da je dobar ili cak bolje da pusti tt nego da technigas uzme,ja san mislio yasuni Z ali nema ga za jet force
KARBURATOR:e sad me zanima koji pase na prirubnica ako neko zna dali phva............ a sta se tice velicine karba ja sam mislio 17.5
i jos uz to ce ici gljiva jer to on hoce :sad3: a to sam mislio malossi e5 ali to je najmanji problem :frajer:
sad me zanima sta vi mislite o setupu koji spuh preporucujete i koji karb :glasses9:
radomir.g:
Auspuh Tecnigas RS II, karburator ako bas hoce phva 17.5 + e5 - dizna oko 95... Mada bolje da kupi neki phbg 19mm
Iwo SR Tuono:
19ku stavi i od polinija gljivu onu zatvorenu,a ni e5 ti nije bio los odabir opce ;)
za kit i spuh kako hoces,neznam puno o peugeotu tj kojih spuhova za njega ima
MotoManijak:
sta gurate svugdje taj malosijev multivar kad je sranje. polini je tisucu puta bolji
pitaNS:
KIT:malossi sport 68cc
VARIOMAT:malossi multivar
AUSPUH:Nemaš veliki izbor auspuha za Jeta, a od ponuđenih definitivno najbolji Tecnigas RS II... mani se zxa i tt-a..
KARBURATOR: uzmeš 19mm phbg bolje nego 17.5, serijska prirubnica je dovoljno široka za 19mm karburator
GLJIVA: može, ali bolje nemoj skroz otvorenu e5 jer će ti trebati dizna preko 100 da ga ušteluješ, uzmi neku poluotvorenu bolje...
pogledaj moj setup u potpisu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju