Tehnički kutak > Tuning skutera

Big bore vs. 70ccm (midrace)

<< < (2/24) > >>

dino_sk:
ma nije sad toliko bitno ac/lc 
najvise me zanimaju instalacije i sta s njima ? :icon_scratch:

hac:
nisu ti iste instalacije AC i LC.......ac struja je bolja jer nema blokade,al i na LC staviš malossi digitronic pa nemaš blokadu i uz to je još variabilni

stavljanje stock BB jer kao traje je po meni glupost.......naturpijanji BB ima smisla jer recimo makina od sr150 je mrtav konj,nije baš ni SP 180 stock makina zlato

speed:

--- Citat: dino_sk - 05 Kolovoz, 2009, 21:15:19 ---ma nije sad toliko bitno ac/lc 
najvise me zanimaju instalacije i sta s njima ? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
gle sve se da spojit,i ja sam uspio spojiti mina struju na pezo,samo si skines instalacije i spojis di sta ide i radi sve

gokiSP:

--- Citat: hac - 05 Kolovoz, 2009, 21:22:33 ---nisu ti iste instalacije AC i LC.......ac struja je bolja jer nema blokade,al i na LC staviš malossi digitronic pa nemaš blokadu i uz to je još variabilni

stavljanje stock BB jer kao traje je po meni glupost.......naturpijanji BB ima smisla jer recimo makina od sr150 je mrtav konj,nije baš ni SP 180 stock makina zlato

--- Kraj citata ---

tocno tako i to su masine koje recimo uz manja ulaganja daju puno..recim masinu od sp-a..stavis multivar, veci karb i usis, malo se poigras sa cilindrom i blokovima.. i to je onda vec nesto a nije neki bolesni tuning a opet ide.. :)

dino_sk:
sve vise me privlaci taj big bore  :icon_biggrin:

goki zaboravio si granu 34mm  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju