Tehnički kutak > Tuning skutera

Big bore vs. 70ccm (midrace)

<< < (3/24) > >>

hac:
ma 70tka ti je dosta lakša i možeš se dosta brže vozit kroz promet jer lakše staješ i upravljivija je

area mf:
midrace kit majka tipa due+ ili TPR nema zvuka do midrace-a,a još bolje race kit,kakav big bore je da je dugotrajniji al ono gušti su gušti

gokiSP:

--- Citat: hac - 05 Kolovoz, 2009, 21:44:30 ---ma 70tka ti je dosta lakša i možeš se dosta brže vozit kroz promet jer lakše staješ i upravljivija je

--- Kraj citata ---

ljudi kojima se razletio kit vecinom bjeze od 70ccm i traze rijesenje svojih problema u big bore masinama..ali sve ima svoje prednosti i 70ccm moze isto dosta dugo trajati uz kvalitetno odrzavanje i ako je kvalitetno motor slozen.. :dontknow:

hac:

--- Citat: ---ljudi kojima se razletio kit vecinom bjeze od 70ccm i traze rijesenje svojih problema u big bore masinama
--- Kraj citata ---

ja to zovem socijalni tuning  :icon_biggrin: ljudi se upuštaju u takve stvari iz potpuno krivih razloga

ja se non stop vozim na ajmo rec midrace setupu već 3 godine,treba redovno održavat i nema tu problema

dino_sk:
a je da gušti su gušti to uopće nije upitno :D  

neznam ni sam :
stage6 hpc/doppler/malossi
tpr/stage6 racing
c16/c20/stage6 r1400
dell 19/21
multivar
delta
ostale sitnice tipa zvono, tork, prirubnica,usis ......
i mozda duzi prijenos

ili : sr150/sp180  

sa 70-tkom nemam brige oko nosaca , instalacija ....dok sa big bore imam i to velike  :toothy3:
sa 70-tkom imam onaj zvuk formule pri 12000-13000rpm-a , manju trajnost , vecu potrosnju , vecu mogucnost da ce se sve razletiti i odlatiti u 3pm  :icon_biggrin:
al da je gust kad se slozi jači 70ccm bome je  :headbang: :headbang:

a uostalom to nebi bio skuter za svaki dan , nego za ovak se vikendom provozat malo izdivljat i za do posla i nazad (cca 2km)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju