Tehnički kutak > Tuning skutera
Big bore vs. 70ccm (midrace)
speed:
--- Citat: gokiSP - 05 Kolovoz, 2009, 21:57:06 ---ljudi kojima se razletio kit vecinom bjeze od 70ccm i traze rijesenje svojih problema u big bore masinama..ali sve ima svoje prednosti i 70ccm moze isto dosta dugo trajati uz kvalitetno odrzavanje i ako je kvalitetno motor slozen.. :dontknow:
--- Kraj citata ---
gle ima i tu neceg,meni je tuning 70 ccm najbolje kaj postoji,i da sam svaki dan doma i imam vremena radio bi i bio na 70 ccm,ali posto cu biti doma dan dva u tjednu ,meni je bolje uzeti si jaci motor da mi se mogao provesti kad dodjem i na dalje relacije,a ne da mora sarafati kad dodjem doma,iako ce uvijek biti barem jedna 50-tka u garazi :toothy3:
R@kija:
zajebi to..kupi si 125-250 4t i vozi se ko covjek a ne svaki dan sarafit..znam kaje 70cc midrace i imam to i nije mi to to..
gokiSP:
--- Citat: speed - 05 Kolovoz, 2009, 22:04:40 ---gle ima i tu neceg,meni je tuning 70 ccm najbolje kaj postoji,i da sam svaki dan doma i imam vremena radio bi i bio na 70 ccm,ali posto cu biti doma dan dva u tjednu ,meni je bolje uzeti si jaci motor da mi se mogao provesti kad dodjem i na dalje relacije,a ne da mora sarafati kad dodjem doma,iako ce uvijek biti barem jedna 50-tka u garazi :toothy3:
--- Kraj citata ---
jbg kolko god bio uredan 70ccm moras sarafat jer ga moras odrzavat ako oces da traje..
speed:
--- Citat: gokiSP - 05 Kolovoz, 2009, 22:09:00 ---jbg kolko god bio uredan 70ccm moras sarafat jer ga moras odrzavat ako oces da traje..
--- Kraj citata ---
e upravo to,dodje ti da sve bacis u pm :toothy11:
dino_sk:
--- Citat: speed - 05 Kolovoz, 2009, 22:11:14 ---e upravo to,dodje ti da sve bacis u pm :toothy11:
--- Kraj citata ---
serijala zakon ;D , pali i vozi i nikakve brige ni pameti :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju