Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Vxr-Zg

<< < (9/9)

DuXy:

--- Citat: ogrosic - 26 Veljača, 2010, 17:03:44 ---Ventili su jos veci nego malossijevi za originalnu glavu i spustena je kompresija, ventili vire van glave i mora se klip obraditi da ne lupa u njih.

--- Kraj citata ---

e to je mene zanimalo...nego me jurca nije razumeo... ;)

ogrosic:

--- Citat: DuXy - 26 Veljača, 2010, 17:18:07 ---e to je mene zanimalo...nego me jurca nije razumeo... ;)

--- Kraj citata ---

Razumio te on, ne brini ;D

Jandro:
kolko para je ta komplet slozena glava?

ancoo:
cca 500 eura je glava :icon_thumright:

Ventili jesu veci od seriski da su isti kakva bi bila svrha, ovo je jedina slika do sad na kojoj san vidija ventile, i ne izgledaju mi veci nego li ventili malossi koji su se do sad mogli kupiti :icon_scratch: usisni tamni materijal ispusni sjajni necu nista reci 100% dok je ne uzmen u ruke koliko se sican meni je mestar sirija kanal ispuha 19mm usisa 22mm sto bi i bilo 22 25 glava ventila... ako je lastin rep u kalupu odnosno deblja stjenka sica dalo bi se to jos skiniti 1-1,5mm to bi bilo izdrkavanje :toothy12:

Malossi ventili vire izvan da je tako nazoven seriske glave

Polini klip triba urediti to je radija Broken dok seriski ili Malossi 209 netriba dirati

ogrosic:

--- Citat: ancoo - 26 Veljača, 2010, 20:48:15 ---cca 500 eura je glava :icon_thumright:

Ventili jesu veci od seriski da su isti kakva bi bila svrha, ovo je jedina slika do sad na kojoj san vidija ventile, i ne izgledaju mi veci nego li ventili malossi koji su se do sad mogli kupiti :icon_scratch: usisni tamni materijal ispusni sjajni necu nista reci 100% dok je ne uzmen u ruke koliko se sican meni je mestar sirija kanal ispuha 19mm usisa 22mm sto bi i bilo 22 25 glava ventila... ako je lastin rep u kalupu odnosno deblja stjenka sica dalo bi se to jos skiniti 1-1,5mm to bi bilo izdrkavanje :toothy12:

Malossi ventili vire izvan da je tako nazoven seriske glave

Polini klip triba urediti to je radija Broken dok seriski ili Malossi 209 netriba dirati

--- Kraj citata ---
Evo frende, zasluzan si za to da sad imam 500€ manje u džepu:) Ancco mi je sve objasnio u vezi te glave, ja sam mislio uzet samo malossijeve ventile i sredit origigi glavu, al to ne bi bilo to.. I bas me zanima razlika koja ce bit izmedju 209 sa glavom i 300 sa glavom. Morat cemo se jednom vidjet kad zavrsis vxr-a pa da malo to usporedimo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju