Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Vxr-Zg
ogrosic:
Evo da i ja predstavim svog vxr-a, znači motor je 2004god i imao je 15000km kad sam ga ja kupio na zimu.
Od tada je na motor stavljen Polini 209cilindar i klip, Malossi multivar, Malossi Torqe, Malossi federi ventila, rolice 11,5g, Malossi bregasta i promjenjeni su svi dijelovi kada se radila generalka.onda je kupljena f36 vilica sa diskom pa sam krenuo i u farbanje jer mi je original boja dosadila, bila je ona kao metalic crna- antracit, a sada je mat crna, pretapicirao sam i sic u crveno crnu kombinaciju. Pa sam onda krenuo polirati jebeni dekl od vodene i zadnju vilicu i naj#bo sam se ko konj i vise mi nikada nece past napamet ic to radit-KATASTROFA. Jos sam kupio alarm sa daljinjskim paljenjem ali to i xenon jos cekaju ugradnju jer mi se opce neda sarafiti u zadnje vrijeme. Motorcic mi je sad ko nov i ja sam prezadovoljan sa njime. Pohvale i pozdrav majstoru Chupsyu koji je šarafio po mašini i radio generalku. Ide po satu oko 140 ali do 120 dode ko iz picke. Auspuh je od starog vxr-a bez katalizatora i sa širom granom. Gume su sava mc16- uzas to ide dole cim dodem s mora.
Jbg naljepnice su malo selo al u piaggiu nije bilo origigi za vxr-a pa sam zel kaj su imali i iskombinirao nekaj al bas nisam prezadovoljan al mi je bolje neg bez njih onak je malo pre crn..
aeroxtuning:
meni se svidja,samo opet kao u drugom projectu kazem da bi bio 5 puta ljepsi bez retrovizora i trebao bi neki spuh nabaciti :icon_thumright:
ogrosic:
Ma spuhje bio leo vince al nije motor s njim nikam isao pa je stavljen ovaj, ne patim na spuhove a i ne zelim da se motor dere, jos doma imam dellorta34 od devmichela al nisam ziher da bum ga montirao jer motor i bez njega ide jebeno a onak ce mi se samo potrosnja povecati, jos cekam crvene opruge amortizera da dodu s lakiranja i moram ispolirati dekl al to ce tek na zimu, mislio sam staviti jos drag volan i lulicu al mi to pak vuce jos 100 stvari, prekidaci, brzi gas i tak- mozda na zimu..
zac183:
Motor je uredan sve 5 , ne sviđa mi se s tim retrovizorima.....i ova zaštita auspuha mi je ogavna....
vx:
vxr mi se sviđa, na tvom mjestu bih još stavio noviji tip sica jer imaš novi rep.
a što se tiče dekla , meni je dosadilo moje polirano, pa ako hoćeš da se mijenjamo za dekla + tvoja nadoplata. ako hoćeš još detalja , na pp
slike dekla http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=13718.15
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju