Općenito > Generalno o skuterima

Aerox vs Nrg

<< < (15/21) > >>

Ensiferum:
meni rox preruzan  :toothy10:
tak da bi prie uzeo nrga mada mi e najlipsi derbi  :hmh:

mariofejker16:
Vozio aeroxa 2008. godiste nije imo ni 500 kilometara prijedenih, na mene je ostavio takav dojam, da nisam probao apriliu mozda bi mi aerox bio na prvom mjestu. A to sto ti imas aeroxa, znas kako je "svaki cigo svog konja hvali"

S.F. sf2:
vozio sam aeroxa,srku,nrg,runner svi stock i pic pic stanje i dojmovi su:aerox tvrd,neudoban ali zivahan i upravljiv,srka:sve pohvale osim cudne pozicije sjedenja koja meni ne odgovara al to je moj dojam,nrg:premalen,prelagan prednji kraj,dojam nesigurnosti kad sjednem na njega,runner:udobno,komforno za 50cc ali kad uletim u zavoj imam osjecaj ko da cu se prehitit jer mu je visoko teziste,kocnice su ono lila,moras ih stisnut i onda odjednom uhvate,to je moj subjektivni dojam i ne bi ga netko trebao shvatit kao vodilju za kupnju ili argument za prepiranje na forumu...

yamaha544:
meni je rox super mislim ga uzet vozio sam ih par i svida mi se motor znam malo je mali ali mene to nebrine ja vise volim sprotsko nego udobno

marko_AeRoX:

--- Citat: mariofejker16 - 25 Kolovoz, 2009, 16:43:19 ---Vozio aeroxa 2008. godiste nije imo ni 500 kilometara prijedenih, na mene je ostavio takav dojam, da nisam probao apriliu mozda bi mi aerox bio na prvom mjestu. A to sto ti imas aeroxa, znas kako je "svaki cigo svog konja hvali"

--- Kraj citata ---

ja ne hvalim aerox jer ga ja imam, ja ga hvalim jer su to cinjenice... fantasticne kocnice i upravljivost pogotovo... s cim si se ti naginjao kad tvrdis da aerox ne lezi u zavoju? ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju