Općenito > Generalno o skuterima

Aerox vs Nrg

<< < (14/21) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: yamaha544 - 24 Kolovoz, 2009, 23:48:32 ---hahahha :toothy12:meni je rox ljepsi bolji i sve isto drzim noge frajerski xD i to je to nemam vise sta rec. :laughing6:

--- Kraj citata ---

ma svi mi koji vozimo roxa smo frajeri  :glasses9:  :headbang:  :toothy3:

mariofejker16:
Za mene je rox samo navikan, to je ku*ac od skutera, u krivini imas osjecaj kao da ces se istog trena razletit po putu...
Po meni najbolji skut u klasi 50cc je SR50 to je stvarno skuter samo za pohvale...

marko_AeRoX:

--- Citat: mariofejker16 - 25 Kolovoz, 2009, 10:20:20 ---Za mene je rox samo navikan, to je ku*ac od skutera, u krivini imas osjecaj kao da ces se istog trena razletit po putu...
Po meni najbolji skut u klasi 50cc je SR50 to je stvarno skuter samo za pohvale...

--- Kraj citata ---

;D jesi ti siguran da si vozio aeroxa? ;D i jesi imao gume na njemu? ;D ako je rox takvo smece kako ti kazes, ja stvarno nemam pojma zasto ga tolko ljudi vozi onda ;D nije da je nesto ultra jeftin ;D dobro je, bit ce i tebi bolje :P

PROOF:

--- Citat: mariofejker16 - 25 Kolovoz, 2009, 10:20:20 ---Za mene je rox samo navikan, to je ku*ac od skutera, u krivini imas osjecaj kao da ces se istog trena razletit po putu...

--- Kraj citata ---

kakvog si ti to roxa vozio?  ;D ;D ;D

EDIT:evo marko ti je sve reko...

marko_AeRoX:

--- Citat: PROOF - 25 Kolovoz, 2009, 10:33:43 ---
kakvog si ti to roxa vozio?  ;D ;D ;D

EDIT:evo marko ti je sve reko...

--- Kraj citata ---

haha, svaki put kad procitam njegov post jos vise je smijesan ;D aaahahaha, nemogu si pomoci ;D trgam se od smijeha ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju