Općenito > Generalno o skuterima
Aerox vs Nrg
marko_AeRoX:
--- Citat: yamaha544 - 24 Kolovoz, 2009, 23:48:32 ---hahahha :toothy12:meni je rox ljepsi bolji i sve isto drzim noge frajerski xD i to je to nemam vise sta rec. :laughing6:
--- Kraj citata ---
ma svi mi koji vozimo roxa smo frajeri :glasses9: :headbang: :toothy3:
mariofejker16:
Za mene je rox samo navikan, to je ku*ac od skutera, u krivini imas osjecaj kao da ces se istog trena razletit po putu...
Po meni najbolji skut u klasi 50cc je SR50 to je stvarno skuter samo za pohvale...
marko_AeRoX:
--- Citat: mariofejker16 - 25 Kolovoz, 2009, 10:20:20 ---Za mene je rox samo navikan, to je ku*ac od skutera, u krivini imas osjecaj kao da ces se istog trena razletit po putu...
Po meni najbolji skut u klasi 50cc je SR50 to je stvarno skuter samo za pohvale...
--- Kraj citata ---
;D jesi ti siguran da si vozio aeroxa? ;D i jesi imao gume na njemu? ;D ako je rox takvo smece kako ti kazes, ja stvarno nemam pojma zasto ga tolko ljudi vozi onda ;D nije da je nesto ultra jeftin ;D dobro je, bit ce i tebi bolje :P
PROOF:
--- Citat: mariofejker16 - 25 Kolovoz, 2009, 10:20:20 ---Za mene je rox samo navikan, to je ku*ac od skutera, u krivini imas osjecaj kao da ces se istog trena razletit po putu...
--- Kraj citata ---
kakvog si ti to roxa vozio? ;D ;D ;D
EDIT:evo marko ti je sve reko...
marko_AeRoX:
--- Citat: PROOF - 25 Kolovoz, 2009, 10:33:43 ---
kakvog si ti to roxa vozio? ;D ;D ;D
EDIT:evo marko ti je sve reko...
--- Kraj citata ---
haha, svaki put kad procitam njegov post jos vise je smijesan ;D aaahahaha, nemogu si pomoci ;D trgam se od smijeha ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju