Općenito > Generalno o skuterima

Aerox vs Nrg

<< < (7/21) > >>

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 06 Kolovoz, 2009, 16:14:43 ---Ne bih rekao, probaj voziti Baotiana i svog NRG-a pa usporedi dojmove.  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Onda sam se krivo izrazio...

NRG, Runner, Rox, SRka.... Oni nemaju ciklistiku (brojcano - nula)
kinezi imaju negativan predznak, dakle, -10, -15 itd
 ;D

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Kolovoz, 2009, 16:17:32 ---Onda sam se krivo izrazio...

NRG, Runner, Rox, SRka.... Oni nemaju ciklistiku (brojcano - nula)
kinezi imaju negativan predznak, dakle, -10, -15 itd
 ;D

--- Kraj citata ---

NRG, Rox, Runner, SRka....  ako cemo po abecedi  :glasses9: iako si vjerojatno slucajno napisao onim gore redosljedom  :toothy3:

dhorvat:
Probao sam NRG mc3 i bolje koči moj Rox. Po zavojima mi je bio čudan al frend se nateravo s menom i ja sam išo do granice guma i on me pratio  :laughing7:

Jedino me kod Piaggio mašina muči i po meni ima važnu ulogu pri odabiru, a to je vodena pumpa!   :dontknow:

Na Roxu kad rikne je to sitnica, a kod Piaggia baš i nije. A kad se kupuje rabljeno nikad neznaš u kakvom je stanju vodena pumpa  :icon_thumright:

igor.sb:
srka, rox, runner, nrg (stari)

ovim redom imaju nesto, nesta slicno kao ciklistika :icon_biggrin:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 06 Kolovoz, 2009, 16:25:27 ---Jedino me kod Piaggio mašina muči i po meni ima važnu ulogu pri odabiru, a to je vodena pumpa!   :dontknow:

Na Roxu kad rikne je to sitnica, a kod Piaggia baš i nije. A kad se kupuje rabljeno nikad neznaš u kakvom je stanju vodena pumpa  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jebes vodenu pumpu......to nije problem......alfa je jednom prilikom stavio postupak kak se pumpa moze zamjenit bez da se blokovi rastavljaju a ak ti se to neda odspojis mikroremen i stavis elektricnu vodenu pumpu i problem rjesen.....

btw i meni stari pia-gilera sa racing ili brembo kaliperima i 220 diskovima bolje koce nego rox.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju