Općenito > Generalno o skuterima
Aerox vs Nrg
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 06 Kolovoz, 2009, 16:14:43 ---Ne bih rekao, probaj voziti Baotiana i svog NRG-a pa usporedi dojmove. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Onda sam se krivo izrazio...
NRG, Runner, Rox, SRka.... Oni nemaju ciklistiku (brojcano - nula)
kinezi imaju negativan predznak, dakle, -10, -15 itd
;D
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Kolovoz, 2009, 16:17:32 ---Onda sam se krivo izrazio...
NRG, Runner, Rox, SRka.... Oni nemaju ciklistiku (brojcano - nula)
kinezi imaju negativan predznak, dakle, -10, -15 itd
;D
--- Kraj citata ---
NRG, Rox, Runner, SRka.... ako cemo po abecedi :glasses9: iako si vjerojatno slucajno napisao onim gore redosljedom :toothy3:
dhorvat:
Probao sam NRG mc3 i bolje koči moj Rox. Po zavojima mi je bio čudan al frend se nateravo s menom i ja sam išo do granice guma i on me pratio :laughing7:
Jedino me kod Piaggio mašina muči i po meni ima važnu ulogu pri odabiru, a to je vodena pumpa! :dontknow:
Na Roxu kad rikne je to sitnica, a kod Piaggia baš i nije. A kad se kupuje rabljeno nikad neznaš u kakvom je stanju vodena pumpa :icon_thumright:
igor.sb:
srka, rox, runner, nrg (stari)
ovim redom imaju nesto, nesta slicno kao ciklistika :icon_biggrin:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 06 Kolovoz, 2009, 16:25:27 ---Jedino me kod Piaggio mašina muči i po meni ima važnu ulogu pri odabiru, a to je vodena pumpa! :dontknow:
Na Roxu kad rikne je to sitnica, a kod Piaggia baš i nije. A kad se kupuje rabljeno nikad neznaš u kakvom je stanju vodena pumpa :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jebes vodenu pumpu......to nije problem......alfa je jednom prilikom stavio postupak kak se pumpa moze zamjenit bez da se blokovi rastavljaju a ak ti se to neda odspojis mikroremen i stavis elektricnu vodenu pumpu i problem rjesen.....
btw i meni stari pia-gilera sa racing ili brembo kaliperima i 220 diskovima bolje koce nego rox.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju