Općenito > Generalno o skuterima
Aerox vs Nrg
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 06 Kolovoz, 2009, 16:29:24 ---jebes vodenu pumpu......to nije problem......alfa je jednom prilikom stavio postupak kak se pumpa moze zamjenit bez da se blokovi rastavljaju
--- Kraj citata ---
Kaj je najbolje, tak je to opisano i u service manualu, a to sam tek poslije vidio.
Ne znam, meni je odma bilo logicno da tu nema puno mudrosti i da je postupak jednostavan.
Pogotovo je serviserima koji imaju sav alat jednostavno jer je najveca nauka stavit semering na pravu dubinu bez da ga se osteti. Sa "punch"-om koji je bas za to, ne treba ni razmisljat - samo lupit do kraja i on ce se uprijeti u blok taman da semering udje tam di treba
2TDottore:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Kolovoz, 2009, 16:33:37 ---Kaj je najbolje, tak je to opisano i u service manualu, a to sam tek poslije vidio.
Ne znam, meni je odma bilo logicno da tu nema puno mudrosti i da je postupak jednostavan.
--- Kraj citata ---
naravno da nema mudrosti......ipak bi bilo malo glupo da se blokovi moraju rastavljat jer nekima vodena moze propisat nakon par tkm a nekima na par desetaka tkm.....a ipak bi bilo steta rastavljat blokove na novom motoru nakon par tkm....
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 06 Kolovoz, 2009, 16:36:30 ---naravno da nema mudrosti......ipak bi bilo malo glupo da se blokovi moraju rastavljat jer nekima vodena moze propisat nakon par tkm a nekima na par desetaka tkm.....a ipak bi bilo steta rastavljat blokove na novom motoru nakon par tkm....
--- Kraj citata ---
Kad sam prvi put to radio, zaboravio sam namazat litijevom masti semering na dijelu gdje se u njemu okrece osovina. Propisao je nakon 100-200km.
Pa ti vidi kak bi bilo veselo sve rastavljat zbog sitnice
2TDottore:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Kolovoz, 2009, 16:39:27 ---Kad sam prvi put to radio, zaboravio sam namazat litijevom masti semering na dijelu gdje se u njemu okrece osovina. Propisao je nakon 100-200km.
Pa ti vidi kak bi bilo veselo sve rastavljat zbog sitnice
--- Kraj citata ---
nis cudno.....to se i meni dogodilo kad sam mjenjao semeringe na vilicama al sva sreca pa se vilice daju lagano rastavit......al doro treba se ponekad nes takvog dogodit pa se onda bar svaki sljedeci put pazi malo vise..... ;D
R@kija:
mario jbt..jesi ti sta namazo semeringe na mojim stapovima..joooooooojjj ja zaboravio ..ocito cu ih i ja mjenjat za kojih 100km ahhahah
j#bo vas brenze moj kiwi brenza bolje nego r1 hahahha(btw. ak se vec hvalimo ja imam nazubljeni disk,aha)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju