Općenito > Generalno o skuterima
Aerox vs Nrg
aeroxtuning:
nije stvar navike,rox ima najbolje kocnice u klasi,imam i ja nrg-a to je katastrofa,nazad su mi pakne,to se ne moze uspredjivat sa diskom,ali presdnja kocnica,ajme meni,smece zivo...glupo je jer prvo ide sajla od rucice pa ona dolje nateze kod cilindra,a joj,jednostavno kao kod roxa,casicu gore i lajtung od casice do kljesta,bez sajli i ikakvih sra#a
gokiSP:
--- Citat: SlowRider - 05 Kolovoz, 2009, 16:36:28 ---kada je dosta vlasnika doticnih skutera slozno sa mnom onda je sve jasno :jerk:
--- Kraj citata ---
ja se ne slazem.. :icon_tongue: vozio i nrga sa masinom 180 i opet nisam imao problema sa zavojima i tako tim..meni je nrg dobar skuter a i mislim da ga ima dosta vise ljui nego roxa.. :icon_tongue:
--- Citat: aeroxtuning - 05 Kolovoz, 2009, 16:39:35 ---nije stvar navike,rox ima najbolje kocnice u klasi,imam i ja nrg-a to je katastrofa,nazad su mi pakne,to se ne moze uspredjivat sa diskom,ali presdnja kocnica,ajme meni,smece zivo...glupo je jer prvo ide sajla od rucice pa ona dolje nateze kod cilindra,a joj,jednostavno kao kod roxa,casicu gore i lajtung od casice do kljesta,bez sajli i ikakvih sra#a
--- Kraj citata ---
tu je prica o nrg-u mc2 i tu su kocnice jako lose ali kasnije ovi sa brembo kocnicama su zvjeri..
_aeroone_:
--- Citat: gokiSP - 05 Kolovoz, 2009, 16:40:59 ---
tu je prica o nrg-u mc2 i tu su kocnice jako lose ali kasnije ovi sa brembo kocnicama su zvjeri..
--- Kraj citata ---
ja mislim da su i kod roxa brembo kocnice... ???
gokiSP:
jesu ali su i na nekim nrgima..nrg sa brembo kljestima i sa kljestima koja imaju natpic racing koci odlicno a ova ostala kljesta koja su se ugradivala na novije nrge bez natpisa su smece..
MotoManijak:
a da promnis misljenje i kupis runnera
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju