Općenito > Generalno o skuterima
Aerox vs Nrg
igor.sb:
--- Citat: gokiSP - 05 Kolovoz, 2009, 14:14:44 ---rox da bolje koci od nrg-a?? ovog nrg-a sa brembom?? to samo u slavoniji moze bit.. :toothy9:
--- Kraj citata ---
ako si kocio uzrdo i bez kocnica bi stao
:icon_biggrin:
gokiSP:
--- Citat: igor.sb - 05 Kolovoz, 2009, 15:20:36 ---ako si kocio uzrdo i bez kocnica bi stao
:icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
tako tvoja srka staje bez obzira sta ima kocnicu od sp-a.. :toothy3: ajde dosta spama..nrg bolje koci i tocka. :icon_tongue:
SlowRider:
--- Citat: gokiSP - 05 Kolovoz, 2009, 15:06:09 ---ja neznam kako ti je nrg tako los dojam ostavio.. :icon_scratch: ja sam imao par komada i po meni je to sasvim ok skuter..naravno ne pricam o udobnosti i o takvim stvarima..skuter po zavojima mozes bacat kako oces...ja osobno bi prije uzeo nrga nego roxa.. :dontknow:
--- Kraj citata ---
osjecam se kao na nekoj drvenoj kozi, a u zavoje nesmijem skretati jer je cudan i sugav osjecaj, kao neka tetkica...
gokiSP:
--- Citat: SlowRider - 05 Kolovoz, 2009, 16:18:21 ---osjecam se kao na nekoj drvenoj kozi, a u zavoje nesmijem skretati jer je cudan i sugav osjecaj, kao neka tetkica...
--- Kraj citata ---
to je sve stvar navike..znas kako je meni bilo sjest na skuter nakon par dana voznje mita..vozio sam se 50 jersam imao osjecaj da cu se samo srusit...kad se naviknes shvatis da je nrg pravi trkaci skuter.. :icon_biggrin:
SlowRider:
--- Citat: gokiSP - 05 Kolovoz, 2009, 16:25:09 ---kad se naviknes shvatis da je nrg pravi trkaci skuter.. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
kada je dosta vlasnika doticnih skutera slozno sa mnom onda je sve jasno :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju