Hehe, očekivao sam da ćeš to napisat.
Vidi ovako, ja sam kod amitrade-a kupio plavi centralni i mogu ti reć da je u odnosu na serijski centralni koji je tvrdđi od bijelog i žutog nebo i zemlja, za crveni neznam, ali je po visini plavi višlji od serijskog za 2cm ako ne i više.
Ja sam brijao na štelanje na moment, na manje okretaje al eko neš ubost ditecha da se vrti pogotovo sa rezo spuhom ispušio si i to naveliko.
Ja sam na kitu imao sve sve, samo multivar nisam. Vozio sam 5gr serijski vario, i stavim multivar i 6,9, to je strava bilo, bolje je držao uzbrdo, krajnja ispod km/h ma ono, oduševljenje.
I sad imam 6,3 na multivaru, plavi centralni, žute na fly-u i serijski remen i znači 70ccm kit, to je u okretajima takvim da misliš da midrace prolazi, ali bome sad sumnjam da me ekipa koja me prije stizala sad mi može nešto...jednostavno dok ga nisam u okretaje digao nisam ništa dobio. Istina sad je krajnja nešto niža sa laganim rolinama ali ubrzanja i odziv i sve skupa je bolje i to puno.
Na serijali nisam mogao multivar naštelovat nikako, iako je bio jedan lik na svijet skutera iz rijeke da je uspio al nije htio otkrit setup, čak je rekao i da je serijale sa spuhom skidao a da je on imao samo multivar.
Kako god, za multivarom ćeš plakat kad budeš imao kit, vjeruj mi