Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Dalmatinski susret u Kninu u nedilju 13.05.!!!

<< < (19/32) > >>

IZd:
Evo i mene nazad...Bilo je super...Ima slika ima svega... :toothy10:

IZd:
Ali prije svega, želim Genesis051-u čestitati na želji i volji. Gene svaka ti čast. U jednom danu gotovo 650 Km za jedan sat druženja s nama, jednostavno još jednom SVAKA ČAST!  :icon_thumright:

Genesis051:
Nekako mi "ne ide" toliko... mislim da mi je "pisalo" 400 (i nešto sitno) a doma sam došal sa 999  ;D (sad iš'o provjerit u garažu)... dakle, sklon sam vjerovati: oko 580...
Ma, ja sam nazad letio (pa je bilo: "zračne linije", a ne cestovnih Km) :icon_biggrin: ... od Senja napred, je bilo preko 900 (na Km-satu), pa sam "malo naložio"...
Sviđa(o) mi se "utisak": za jednu 150 Kg tešku spravu (+ mene od skoro 100, sa robom), taj nejak motor drži "putnu brzinu" od 80-85 Km/h (koliko ruka "varira"), a može i 90, i drži ih... ali se (preko 85) osjetno više "dere"... za moj ukus, na (pre)visokih 9000 rpm... nepotrebno... moguće na kraće vrijeme, ali za vratiti na 80 Km/h... I što je zanimljivo, vrlo sporo "onemoća" pri (blažem) usponu... 
Baš sam zadovoljan, mogu se svakamo uputit, i do Knina, kad (bude) zatreba(lo) !!! ...  :frajer:

ALONSO:
i ja san doša ima nekih uru vrimena, jedva ::)

Geneu svaka čast na prevaljenoj kilometraži za jedno piče, apsolutno svaka čast :icon_thumright:

bilo je stvarno ludilo danas, ali ono stvarno dobro... malo smo (sam :icon_biggrin:) zajeba program s formulom tako da smo tu izgubili dotsa vrimena ali aj bija je gušt gledat s više ljudi  i u ženskom društvu (dada, i one su ko fol gledale utrku haha :laughing7:) ... onda smo išli na jedan slap (kako se ono zove :help: :icon_biggrin:) a kasnije smo se u murteru još više opustili, lipo smo vatali zadnje zrake sunca i malo pričali, sprdavali se oko aparata i objektiva od izd-a :nevin: :rofl1:

e da, na kraju se ispostavilo da je meni uz livo dugo-kratko svitlo otišlo i desno tako da san ima samo poziciju ::) pa je doomsday vozija ispred moene i odpratija me sve do zgrada i svaka mu čast i jedno veliko hvala na tome :icon_thumright: 

Punisher:
Ja sam jučer bio jednostavno prekrepan za upaliti komp i ostaviti na post  :laughing7: pa nadoknađujem danas  :toothy3:

Kao prvo i prvo svaka čast Geni koji je toliko prevalio samo radi pića i uru vrimena druženja s nama...

Svaka čast svima (IZd, Alonso, Dooms' i Gene) što su izdržali putovanje s mojom krstarećom brzinom uzbrdo od odličnih 40-45km/h  :laughing11: ... mislim da sam vam svima pošteno digao živce... više ne idem na susrete do daljnjega (čitaj: dok ne dođe Derbi) jer je i meni do****ilo ići onako jadno i sporo...

I na kraju... svaka čast ženama koje su izdržale i put a još teže s nama dok smo gledali formulu (izludile su)  :laughing6:

Bilo je odlično  :icon_thumright:

Naš IZd je bio umjetnički nastrojen sa svojim novim Canon SLR-om i biti će poprilično umjetničkog materijala... Alonsu, Geni, Dooms-u i ivburi će biti poslani cd-ovi sa slikama čim ih 'bacimo na gradele' ili će se podijeliti na sljedećem susretu (ako bude ubrzo)  :toothy12:

P.S. Alonso... Krka  :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju