Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Dalmatinski susret u Kninu u nedilju 13.05.!!!

<< < (18/32) > >>

oxio:
Jebiga meni skuter još rastavljen, s pituravanja stiže tek u ponediljak, tako da od mene ništa.
Šteta.  :'(

Nikon:
jao.. ja sudin 3 utakmice sutra i zauzet do 1 ... tako da se ovaj put nevidimo.. al ako ste u povratku za neku kavu i sl. prije razlaza oxi i ja cemo doc  :notworthy:

ALONSO:

--- Citat: Nikon - 13 Svibanj, 2007, 02:48:34 ---jao.. ja sudin 3 utakmice sutra i zauzet do 1 ... tako da se ovaj put nevidimo.. al ako ste u povratku za neku kavu i sl. prije razlaza oxi i ja cemo doc  :notworthy:

--- Kraj citata ---
neman ništa protiv

Genesis051:
Dakle... ja prvi utek'o (iskrsle mi neke obaveze još sinoć, ali sam ionako bio naoštren za otići, pa eto...popio sok i zbrisao...
Sva sreća da sam imao onaj ruksak !!!  :headbang:  Ovako sam sve kralješke našao pritisnute na njega, inače bi ih bio tražio po cesti uzduž cijelog Velebita !!...  :icon_biggrin: ;D :icon_biggrin:
A za.... Khmmmm, znate već: dno leđa... ću pamtit vožnju, još pokoji dan  :laughing7:
Evo, jedine 3 slike, koje sam ja stigal napravit, a vi ćete (mi) ubacit sve ostalo (hvala)...

Za stolom sa obe strane:

I treća, više slikano cijelo raskrižje (Drniš 24 & Split 102)......

Genesis051:
Evo,  praktički,  "u komadu"  odvozio 600 Km... uz pauzu za tankanje u Karlobagu, i (u povratku) Gračacu, i nekih, 1 h, na piću u Kninu...
Više nemam problema s pitanjem, kad ću odvozit kilometre za razradu mašine (za 1. servis na 1000 Km)...  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju