Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Dalmatinski susret u Kninu u nedilju 13.05.!!!

<< < (15/32) > >>

Genesis051:
...A očekujem da bi to moglo bit', oko 09:00 - 09:30 h (valjda ću/ćemo se "dovuć" do Knina za sat-sat i pol)...   :icon_scratch: ??? :icon_scratch:
ako je to kasno, ispravite me (u sljedećih par sati - dok smo on-line), pa ću probat ranije krenut...

Genesis051:
Da li možda vama paše da ja "izađem" na Smilčić (via, oba "Islama"), pa da po onoj cesti idemo "gore", ili da se nađemo u Benkovcu, to mi je ionako omiljeno mjesto  ;D (u istu večer, drugi put, više od sat vremena provjere identiteta, uz puhanje u alko-tester)  :icon_biggrin: :laughing7: :drunken_smilie:

Punisher:
Pa di ste se ti i IZd dogovorili da ćemo se naći... ja još ne znam ništa  :dontknow: :dontknow:

Genesis051:
Ne znam ni ja !  ;D :icon_biggrin: ;D
IZd... ti si na potezu  ;D
Oćemo Benkovac !?!  Negdje u centru (zaboravil sam gdje se može stajat/počekat, bio sam tamo pred 10 godina)...

IZd:
Preko Benkovca je nama iz Zadra bliže (Gensisu je dalje za nekih max. 15 km) i jednostavnije...tako da se možemo i tamo naći, ili se možemo naći u Posedarju pa preko Gračaca (hoće li se Punisher popeti u Velebit  :laughing7:) prema Kninu...

Zadar - Knin (via Benkovac) = 100 Km
Zadar - Knin (via Gračac) = 124 Km

Rijeka-Posedarje = 200 Km (do Benkovca još cca. 30 Km - koliko i do Zadra)

Gene, predlažem ti da se nađemo u Benkovcu 9:30 (znači imaš 230 Km - prosječna brzina 70 Km/h, znači nešto malo više od 3 sata)  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju