Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Dalmatinski susret u Kninu u nedilju 13.05.!!!
Punisher:
--- Citat: oxio - 11 Svibanj, 2007, 21:55:05 ---Ka u madmaxu :icon_biggrin:
Ma nema na njemu ni svitla, štop, žmigavci.... Mamac za gospodu u plavom da napišu kakav blokić :icon_biggrin:
Triba čekat plastike :toothy12:
--- Kraj citata ---
Si uspio što s plastikama ::)
Doomsday:
Samo san doša na sekund vidit šta ima... Nema novih prijava... WTF...? :icon_scratch:
Gene je najavija mogući dolazak u Knin... Ako bude, javit će se Izd-u, da se nađu oko Zadra, pa skupa put Knina... :icon_thumright:
Predatori, pozvani ste svi od srca... Ostaje dogovor, ujutro u 9 na INA benzinskoj U Lukšiću, sjeverna strana (put Trogira)... Poziv je otvoren i za sve iz Splita (veliki, jel štucaš)... :icon_biggrin:
U Drnišu oko 10:15 se javljamo ivburi i kupimo ga... Oko 11 uri smo u Kninu... :frajer:
Koordinirat ćemo se mobitelom... Ako se ko ne javi kad ga se nazove, pošaljite mu poruku... :happy8:
Vidimo se sutra... Još ću večeras povirit on-line vidit situaciju... :hello:
ALONSO:
iden von handret present :toothy10:
doomsday vidimo se na pumpi u trogiru (dada ininoj, von nasuprot seknd) u najn o` sati :icon_biggrin:
Punisher:
Gene ide ?? :headbang: :headbang: :headbang:
Aj super IZd će mi onda navečer javiti da li on definitivno ide i kad ćemo se naći... mi ćemo ranije krenuti radi 'superbrzog' Aerox-a :laughing3: :laughing3: :laughing3:
Genesis051:
--- Citat: Punisher - 12 Svibanj, 2007, 13:28:11 ---Gene ide ?? :headbang: :headbang: :headbang:
Aj super IZd će mi onda navečer javiti da li on definitivno ide i kad ćemo se naći... mi ćemo ranije krenuti radi 'superbrzog' Aerox-a :laughing3: :laughing3: :laughing3:
--- Kraj citata ---
Hehe... pa ne misliš valjda da san ja brži (od Aeroxa)... Čak sam primjetil, da sam i sporiji, nego s (ex)Runner-om :icon_biggrin:
Ali me to apsolutno ne smeta, vozim svoju vožnju, i uopće me ne sekiraju svi ti skuteri (od 50) koji zuje oko mene, pred semaforom i posle njega... :glasses9:
Moram ga malo "počuvat" u fazi razrade (do prve Kg Km), a posle će ponešto ići... 4-ventilci ionako bolje dišu na višim okretajima... :laughing6: :happy6:
I zato !... Ja penzionerski ! (uzbrdo 50-60 - nizbrdo "raspalim" do 80) ;D ...
Kad dođem, tamo negdje, prije Posedarja (na križanje, za odluku, kojim ću smjerom), ću se javit'...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju