Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner 50@180 by st team

<< < (168/176) > >>

doritos:
...vvvvsuper, samo laganini i ispoliraj kak se spada da se sve sjaji :icon_biggrin:...daj malo blok kompletan malo ispoliraj i ocisti...ja sam isto ovih dana na area51 fino rastavljao blokove, radilicu van, poliranje...mrak :)...

slozit taj sp da trga na prednji ;D

Ceki21:

--- Citat: gokiSP - 01 Siječanj, 2010, 17:23:27 ---imam ali neide jer je izlizan navoj na magnetu za radapciger

--- Kraj citata ---

A to je druga stvar onda

--- Citat: neer - 01 Siječanj, 2010, 17:23:48 ---mesing??' dobro je napravljen ali premekano ti to za jedan serijski stavljen i zapecen magnet! to treba biti zeljezo.

--- Kraj citata ---

Meni vadi svaki magnet bez problema, a i frendovima kojima sam posudil ;)
A i nije problem napraviti drugi :)

gokiSP:
nikakvo poliranje..vec se raspravljalo o tome i rekoh da nikad nisam i da nikad necu..a kompletne blpokove nema sanse da poliram jer nije fensi bajk nego rejsing bajk  :icon_biggrin: samo cu ih ocistit i to je to..

u pon krecem s izradom spuha  :)

gokiSP:
danas jos malo dirnuo blokove   :icon_biggrin: jos jedno 20min posla i jedna strana je gotova.. i ide pojacanje na blok..blok nije puko niti mi je ikao pukao blok al eto posto ide rezo spuh da nebi bilo prvi put  :icon_biggrin: sto se tice spuha prvo je bilo u planu radit home made spuh ali posto mi je dobra vila donesla arrow za rotax njega cu malo preradit i stavit na bb pa cemo vidit oce to funkcionirat  :toothy11:

R@kija:
daj pojasni ovo malo..kaj tu turpijas..ovaj dosjed di dođu pera od cilindra...jel tak?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju