Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner 50@180 by st team
gokiSP:
maurer 400ml, -50..21.50kn
gokiSP:
danas mi opet pukla 2 radapcigera ali ovaj put od 10mm ::) bez obzira sto sam probao onako kako je giz rekao i sto sam spricao osovinu ovim hladnim sprejem :'(
i nista razmisljam i sjetim se da imam jos jedan magnet..izbusim rupe i krenem spanat i sve fino ide (naspricao sam osovinu hladnim) i bum odjednom popusti..ja se ponadao da je izletio magnet kad ono k**ra*, provrtio navoj :angry7:
i ajde nadem kratki saraf i ubacim piksu u magnet da saraf nema lufta...
i krenem opet po neznam koji put spanat i pras, bum, tras :toothy12: nes pukne..reko j**** ti mater sad je puko saraf..pogledam ispod, saraf cijeli a osovine nema..onda sam poceo pi*karat jer sam mislio da je pukla osovina..krenem vadit radapciger kad ono magnet vani :toothy10: fala kur*u
i vidim da je vec neko kopo po tome jer su odlomljeni komadici bloka jer je ocito neko kopo srafcigerima ili necim slicnim.. :angry9: i na kraju uzrok problema je bila neka sjebana kajla koja izgleda koda je izasla iz prese :toothy9: nemam sliku jer sam ju izgubio naravno :toothy3:
rastavim blokove, izvadim radilicu..radilica ni mm lufta, ko nova i kolko vidim ocito je neko pred malo stavio novu radilicu :icon_biggrin: lezajevi pogotovo ovaj na strani variomata strasan luft..i to je to za danas
gumy:
a vidi fušaaaaaaa. :toothy12:
pa vidi se da je dirano jer inače se paljenje pickup i crijevo od vodene zatežu križastim šarafima a ovdje su imbusi.
gokiSP:
ma znam da je dirano, otvarana je masina ko zna koliko puta i to me ne zanima ali ovo s magnetom i tom kajlom i tim kopanjem srafcigerima magneta ::)
sutra cu ih masakrirat :toothy12:
Giz:
Volja si strašna... svaka čast.
Iskreno, ja sam se sa svojim hebavao preko 3 dana, nosio kod raznih stručnjaka, u servis i tako dalje.
Dok nisam sam ko slon upro... niš od toga. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju