Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner 50@180 by st team

<< < (164/176) > >>

Giz:
Slušaj me... Ovako napravi.

Nemoj našpanavati jednoliko. Španaj šerafe kao da malo kosiš sve. Neznam kako ti to točno objasniti.
Daklem našpanaj malo jednu stranu jače, pa malo drugu i tako postepeno našpanavaj dok maksimuma ali konstantno izmjenjujuči strane špananja.

Ako ne popusti ni tad, lagano špricni po radilici sprejem za smrzavanje i kvrcni sve gumenim čekićem.
MORA popustiti sigurno!

gokiSP:
kuzim sta mislis ali ova 4 sarafa su fiksna..znaci centralni spanam, on gura plocu gore a ova 4 drze plocu za magnet i tako bi ga trebalo izvuc..mislim radio sam ovako puno puta i svaki put je islo al ovo je ocito jebeno nabijeno..nasprico sam wd-a al ne pomaze jer ne probija unutra..probao sam i grijat al isto nista jer je navoj i konus na radilici meksi od konusa na magnetu tako da se jos vise stisne tj. rasiri..ovo sa hladnim sprejem bi mozda moglo upalit al ga nemam

Giz:
Napravi si da ti šerafi nebudu fiksni i ide dole sigurno.

Ja sam potrgao 2 radapcigera i zvono i radilicu i svašta dok nisam pitao staroga.

On je to tak ležerno za sekundu skinuo da mi je neugodno bilo.  :-[

gokiSP:
probat cu sutra al mislim da ce se opet dogodit isto jer bez obzira koje sarafe spano sila je vecinom na centralnom sarafu i druga stvar je ta da su ova 4 sarafa m4 a navoja u magnetu za njih ima svega 2-3 kruga tako da me malo trta da ne provrti  :( kako sam se danas nazivciro s tim  :angry9: najrade bi zabio srafciger ispod i opali po njemu cekicem od 10kg  :toothy12:

Giz:
Ajd slikaj dosjed kompletan ispod tog improviziranog radapcigera... Čisto da vidim točke na koje šerafi sjedaju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju