Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner 50@180 by st team

<< < (17/176) > >>

gokiSP:
uj#bo sam jucer semering vodene pri montazi... :sad1: trenutno opako razmisljam da puknem gore ac i onda nema vise vode, kilera i ostale kompanije..e sad je tu opet 100 problema jer ta ac termo grupa koja bi mozda isla nije seriska nego je to topov tpr koji bi isao u kombinaciji sa polini evo spuhom..eh sad problem je sta sam jucer stavio serisku radilicu sa novim lezajevima i sad mi je zao sve to raskopat a trebalo bi jer bi isla topova radilica sa plavim polutkama.. :confused5:

RideRR4EveRR:
Sorry kaj nisam čito temu samo sam prescrolo da vidim slike al evo primjerdba.
Da si slušo na nastavi  :icon_biggrin: 1: Nebi uzo LC za stunt 2,Nebi uzo runnera za stunt 3.Nebi ovako sređivo motor sa kojim češ se učit i vjerojatno ga razbit =). Al aj sad kad si počeo ok. Sviđa mi se projekt al češ morat jako pazit , i ako nauččiš kaj i počneš stuntat skužit češ da motor nemože bit tak sve tip top. Nekaj mora bit razhebano , nepoštelano , deformirano da bi sve išlo ljepo dok stuntaš =) .

gokiSP:
haha bila je solucija odmah na pocetku da stavim ac al ipak sam isao na lc a sad neznam sta ce bit..sluzbeno je runner ali runner od 60 kg i sa dosta preinaka na rami i svemu  :icon_biggrin: ovo nije nije nikakvo pic pic sredivanje nego jednostavno dok slazem masinu posprico sam ramu malo felgice i tako sitnice..ne mora bas izgledat ko zadnja baja iako je za stunt  :toothy3:

RideRR4EveRR:
Moro budeš vjerojatno cooler stavit na kiler jer če inače bit zahebano dosta. Zato se ja bojim prelaska na LC jer je AC bezbrižan kod stunta. Preseli tank ako češ moč iza.Onda bi trebo več bit ok ...

gokiSP:
nema tanka..ispod sica je tank..sve do zadnjeg sarafa je rastavljeno i nista ne vracam osim osnovnih stvari da bi motor mogao vozit... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju