Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner 50@180 by st team
gokiSP:
taman :icon_biggrin:
J.U.R.C.A:
--- Citat: gokiSP - 18 Prosinac, 2009, 13:41:35 ---nisam jos dirao tajminge..daj mi neki savjet :toothy11: radilica je serijska
cilindar nisam jos spustio ali ocu.. mislim da ce squish bit ok kad se spusti cilindar
--- Kraj citata ---
koji ispuh ces voziti ?
cudno mi je kako tako mali squish ako si stavio dole dihtung 1 mm...
ps vjeruj mi dirao si timinge. ako si stavio podlosku 1mm dole sada su ti na oko 122 / 180 (govorim napamet) nisam racunao!
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 18 Prosinac, 2009, 13:21:18 ---nije ovo za ph ali i da je bilo bi dovoljno za oprat tvog zipa i ostale minijature :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
ako ti tako kazes onda je valjda tako..... :laughing7:
btw....malo ti vrijeme leti.....kad bus pocel slagat stroj za ph.... ;D
gokiSP:
--- Citat: J.U.R.C.A - 18 Prosinac, 2009, 14:06:17 ---koji ispuh ces voziti ?
cudno mi je kako tako mali squish ako si stavio dole dihtung 1 mm...
ps vjeruj mi dirao si timinge. ako si stavio podlosku 1mm dole sada su ti na oko 122 / 180 (govorim napamet) nisam racunao!
--- Kraj citata ---
serijala + 34
obradivana je glava jer je kanal za dihtung bio u uzasnom stanju tako da je nesto sitno spustena..
sta mislis o 185/125 i ispuh na 65-70%
--- Citat: 2TDottore - 18 Prosinac, 2009, 14:10:19 ---ako ti tako kazes onda je valjda tako..... :laughing7:
btw....malo ti vrijeme leti.....kad bus pocel slagat stroj za ph.... ;D
--- Kraj citata ---
u 5 mj. cu valjda stic napravit nesto :icon_biggrin:
J.U.R.C.A:
--- Citat: gokiSP - 18 Prosinac, 2009, 14:13:07 ---serijala + 34
obradivana je glava jer je kanal za dihtung bio u uzasnom stanju tako da je nesto sitno spustena..
sta mislis o 185/125 i ispuh na 65-70%
u 5 mj. cu valjda stic napravit nesto :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ispuh nemoj u elipsu sirit too much jer probijes kanal vode! vise ga u kocku radi a uzi da bude!
125/ 185 je u redu ali onda moras cilindar podloziti za dodatnih 0.5 mm a ispusni kanal prema gore dici za pol milimetra!
samo prilikom tako visokog timinga ispusnog kanala ces se susresti s tim da ces dosta gubiti na niskim okretajima jer nije klasicni rezonantni ispuh pa nema klasicnog punjenja i vracanja "izgubljene" smjese!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju