Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner 50@180 by st team

<< < (159/176) > >>

gokiSP:
taman  :icon_biggrin:

J.U.R.C.A:

--- Citat: gokiSP - 18 Prosinac, 2009, 13:41:35 ---nisam jos dirao tajminge..daj mi neki savjet  :toothy11: radilica je serijska

cilindar nisam jos spustio ali ocu.. mislim da ce squish bit ok kad se spusti cilindar

--- Kraj citata ---

koji ispuh ces voziti ?

cudno mi je kako tako mali squish ako si stavio dole dihtung 1 mm...

ps vjeruj mi dirao si timinge. ako si stavio podlosku 1mm dole sada su ti na oko 122 / 180 (govorim napamet) nisam racunao!

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 18 Prosinac, 2009, 13:21:18 ---nije ovo za ph ali i da je bilo bi dovoljno za oprat tvog zipa i ostale minijature  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

ako ti tako kazes onda je valjda tako.....  :laughing7:

btw....malo ti vrijeme leti.....kad bus pocel slagat stroj za ph.... ;D

gokiSP:

--- Citat: J.U.R.C.A - 18 Prosinac, 2009, 14:06:17 ---koji ispuh ces voziti ?

cudno mi je kako tako mali squish ako si stavio dole dihtung 1 mm...

ps vjeruj mi dirao si timinge. ako si stavio podlosku 1mm dole sada su ti na oko 122 / 180 (govorim napamet) nisam racunao!

--- Kraj citata ---

serijala + 34

obradivana je glava jer je kanal za dihtung bio u uzasnom stanju tako da je nesto sitno spustena..

sta mislis o 185/125 i ispuh na 65-70%

--- Citat: 2TDottore - 18 Prosinac, 2009, 14:10:19 ---ako ti tako kazes onda je valjda tako.....  :laughing7:

btw....malo ti vrijeme leti.....kad bus pocel slagat stroj za ph.... ;D

--- Kraj citata ---

u 5 mj. cu valjda stic napravit nesto  :icon_biggrin:

J.U.R.C.A:

--- Citat: gokiSP - 18 Prosinac, 2009, 14:13:07 ---serijala + 34

obradivana je glava jer je kanal za dihtung bio u uzasnom stanju tako da je nesto sitno spustena..

sta mislis o 185/125 i ispuh na 65-70%

u 5 mj. cu valjda stic napravit nesto  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ispuh nemoj u elipsu sirit too much jer probijes kanal vode! vise ga u kocku radi a uzi da bude!

125/ 185 je u redu ali onda moras cilindar podloziti za dodatnih 0.5 mm a ispusni kanal prema gore dici za pol milimetra!

samo prilikom tako visokog timinga ispusnog kanala ces se susresti s tim da ces dosta gubiti na niskim okretajima jer nije klasicni rezonantni ispuh pa nema klasicnog punjenja i vracanja "izgubljene" smjese!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju