Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner 50@180 by st team
gokiSP:
ajde slikaj alat molim te.. :binkybaby: probao sam na 100 nacina..krusio spicange da stanu unutra, napravio home made, probo izbit onako sa srafcigerima..nikako neide :binkybaby: problem je sta je osigurac cvrst a kad pobrusim spicange toliko da stanu unutra krive se kad stisnem.. :dontknow: mislio sam grijat pa bi mozda sta pomoglo ali ima neka guma ispod osigiraca pa nista od toga..
odmaraju na zidu :toothy12:
--- Citat: nrg extreme - 06 Studeni, 2009, 00:09:14 ---pa šta nisi reko da si ih već rastavio? :drunken_smilie: :drunken_smilie:
šta je tak zajebano za rastavit ih?
--- Kraj citata ---
jesam djelomicno..ostala su mi ta 2 osiguraca koja ne mogu izvuc
nrg extreme:
aha,znam da je neki dan bila tema o rastavljanju usd vilica
pa si tamo napiso da se daju rastavit i da se si zajebavo sa spicangama ali da ide uglavnom.
znači nije jednostavno ih rastavit,mislio sam da je poprilično jednostavno to.
prevario sam se.
sretno. :hello: :hello:
gokiSP:
jep j#bo sam se cijeli dan i nisam uspio i onda mi je pala na pamet neka ideja i bio sam siguran da ce uspijet i onda kad sam kasnije probao k**ra*.,neide..sutra imam za probat jos neku kombinaciju pa ako ni tako ne uspujem necu vise ni pokusavat jer sam vec lud sa tim vilicama
zipst:
--- Citat: gokiSP - 06 Studeni, 2009, 03:49:11 ---jep j#bo sam se cijeli dan i nisam uspio i onda mi je pala na pamet neka ideja i bio sam siguran da ce uspijet i onda kad sam kasnije probao k**ra*.,neide..sutra imam za probat jos neku kombinaciju pa ako ni tako ne uspujem necu vise ni pokusavat jer sam vec lud sa tim vilicama
--- Kraj citata ---
i ti si mi neki tuner :toothy12:, to je posal od 2 min :angry7: :toothy3:
[IMG]http://www.imagesforme.com
CoK:
--- Citat: zipst - 06 Studeni, 2009, 10:53:49 ---i ti si mi neki tuner :toothy12:, to je posal od 2 min :angry7: :toothy3:
[IMG]http://www.imagesforme.com
--- Kraj citata ---
Cist sumnjam...mozda da su uza i puno duza (oho gle,rima) :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju