Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner 50@180 by st team
steeef:
pa piše ti nema ni instalaciju ni farove..
naked bike street ilegal by goki,hahahaha
gokiSP:
oduvijek sam volio takve motore :laughing7:
steeef:
undergroun ;D
gokiSP:
ne vise ko prije..prije sam tero svakamo i nis me nije jebalo..al nakon svih silnih sudova i kilometara nije gust vise..sad malo manje teram di stignem..vise manje po sporednim cestama di nema prometa i tako to... :toothy11:
gokiSP:
maloprije skinuo klip, cilindar nakon 500km...i nisam bas zadovoljan.. :confused5: ne svida mi se talog na glavi i celu klipa :redface: i na celu klipa ima neka udubina a ja nemam pojma jel ona bila prije 500km kad sam sastavljao sve :icon_scratch: cilinkar i klip nemaju nikakvih ostecenja kao ni glava pa nekako ne vjerujem da je nesto uletilo..usis je cijeli kao i svijecica..a udubina nije pocetak rupe na klipu jer je ovo bas udubljenje koda je neko necim opalio po klipu..no dobro mozda je bilo i prije proslog sklapanja al ja se ne sjecam...ugl. sad kad je skinut cilindar ide na dodatno turpijanje i ispuh ide na turpijanje i sad cu stavit 34 granu..karb dell 26 i bila je dizna 135 i bila je velika pa sam stavio 128 i bilo je ok al eto izgleda da je jos uvijek preveliko :dontknow: 124-120 mozda poboljsa stvar...
i eto par slicica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju