Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner 50@180 by st team
gokiSP:
fotošop???
gianelli hvala :)
zipst:
--- Citat: gianelli - 03 Listopad, 2009, 23:00:51 ---da nije ove kurble nebi bio ni s od stuntSP sve pohvale :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
koliko san ja svatija, ovo vise nije stunt, nego rejsing es-pe
giannelli:
kad ga goki vozi sp ide bokom, na zadnju, prestize, pali gume i ostane prvi, odjednom. ne vidim smisla onda tu kategorizirat. :dontknow:
gokiSP:
--- Citat: zipst - 03 Listopad, 2009, 23:05:01 ---koliko san ja svatija, ovo vise nije stunt, nego rejsing es-pe
--- Kraj citata ---
tako nekako..sad nije bas ok za stunt jer je sama masina 36 kg a statak skutera je prelagan i nije uopce upravljiv za stunt..mozes se vozit po zadnjem ali bas stuntat tesko..nista od nosaca vxr..malo sam se posavjetovao sa variocem i nije dobro ono kako sam ja zamisljao odradit nosac a to je jedini nacin da se pripase tako da to otpada..staje serijski 50 nosac samo cu ga pojacat i ubacit na njega vxr selen za pocetak samo s ljeve strane a kasnije mozda i sa druge strane...ugl zadnjih dana bas i nisam radio na njemu..al eto sad posto ostaje 50 nosac morat cu rezat i ramu par cm ispod sica tj iznad cilindra jer kapa glave udara u ramu..to bi ukratko bilo to..i da jos jedna sitnica..pala je odluka da ce se cilindar jos malo naturpijat :)
--- Citat: gianelli - 03 Listopad, 2009, 23:07:52 ---kad ga goki vozi sp ide bokom, na zadnju, prestize, pali gume i ostane prvi, odjednom. ne vidim smisla onda tu kategorizirat. :dontknow:
--- Kraj citata ---
:D care
gokiSP:
luka samo za tebe ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju