Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner 50@180 by st team
gokiSP:
sad iso malo stuntat i nema sanse..gusi se totalno..rastavim karb i usis..usis je popucas al je zadihtan i ok je za sad..skinem deklo remen masan.. :angry7: stavio sam malo previse masti na iglicasti lezaj na zadnjim polutkama pa je pocelo bacat van... :toothy3: danas cu morat to sve komplet ocistit..
PROOF:
odjebi ciganeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........................to je zloupotrbljavanje mod mjesta....sad ide prijava eladiu.......
BTW FUŠŠŠŠERUUUUUUUUUUUUUUUUUU..................
zipst:
--- Citat: gokiSP - 31 Kolovoz, 2009, 14:57:34 ---sad iso malo stuntat i nema sanse..gusi se totalno..rastavim karb i usis..usis je popucas al je zadihtan i ok je za sad..skinem deklo remen masan.. :angry7: stavio sam malo previse masti na iglicasti lezaj na zadnjim polutkama pa je pocelo bacat van... :toothy3: danas cu morat to sve komplet ocistit..
--- Kraj citata ---
o tome ti ja pricam. nemos ti bit non-stop online i uz to slagat motor :jerk:
gokiSP:
--- Citat: PROOF - 31 Kolovoz, 2009, 14:58:41 ---majstoreeeeeeeeee :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
:thefinger:
--- Citat: zipst - 31 Kolovoz, 2009, 15:01:22 ---o tome ti ja pricam. nemos ti bit non-stop online i uz to slagat motor :jerk:
--- Kraj citata ---
ma omaklo mi se kad san stavlja mast..nego..mogu ja bit na 3 strane odjednon.. :toothy3:
zipst:
zato i ima masti u cilon deklu odjednom :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju