Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner 50@180 by st team

<< < (68/176) > >>

gokiSP:
sad iso malo stuntat i nema sanse..gusi se totalno..rastavim karb i usis..usis je popucas al je zadihtan i ok je za sad..skinem deklo remen masan.. :angry7: stavio sam malo previse masti na iglicasti lezaj na zadnjim polutkama pa je pocelo bacat van... :toothy3: danas cu morat to sve komplet ocistit..

PROOF:
odjebi ciganeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........................to je zloupotrbljavanje mod mjesta....sad ide prijava eladiu.......

BTW FUŠŠŠŠERUUUUUUUUUUUUUUUUUU..................

zipst:

--- Citat: gokiSP - 31 Kolovoz, 2009, 14:57:34 ---sad iso malo stuntat i nema sanse..gusi se totalno..rastavim karb i usis..usis je popucas al je zadihtan i ok je za sad..skinem deklo remen masan.. :angry7: stavio sam malo previse masti na iglicasti lezaj na zadnjim polutkama pa je pocelo bacat van... :toothy3: danas cu morat to sve komplet ocistit..

--- Kraj citata ---
o tome ti ja pricam. nemos ti bit non-stop online i uz to slagat motor  :jerk:

gokiSP:

--- Citat: PROOF - 31 Kolovoz, 2009, 14:58:41 ---majstoreeeeeeeeee :headbang: :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

:thefinger:

--- Citat: zipst - 31 Kolovoz, 2009, 15:01:22 ---o tome ti ja pricam. nemos ti bit non-stop online i uz to slagat motor  :jerk:

--- Kraj citata ---

ma omaklo mi se kad san stavlja mast..nego..mogu ja bit na 3 strane odjednon.. :toothy3:

zipst:
zato i ima masti u cilon deklu odjednom :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju