Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner 50@180 by st team
gokiSP:
evo da nebi bilo da se nista ne radi.. :icon_biggrin: rama ide u ovu boju sa slika..ovo sam malo spricnuo za probu..felge sam spricnuo u zelenu ali nije ona kawa zelena nego malo tamnija, u zivo je bolja nego na slikama..blokove lagano ocistio i tako..radi se pomalo.. :hello:
kiza-iz-kvarta:
GOLE kako uspijevaš vječno biti online i napravit tolko posla...... :dontknow:..........svak čast!a što se tiče ove boje za felne :icon_scratch: nije bilo neke ružnije?obojaj to u neku kričaviju boju ovako izgleda ko da je otpala s kapije!!!
R@kija:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 09 Kolovoz, 2009, 16:56:25 ---GOLE kako uspijevaš vječno biti online i napravit tolko posla...... :dontknow:..........svak čast!a što se tiče ove boje za felne :icon_scratch: nije bilo neke ružnije?obojaj to u neku kričaviju boju ovako izgleda ko da je otpala s kapije!!!
--- Kraj citata ---
prepisujem kizu
gokiSP:
ma imam komp i u garazi a ovaj doma je 0-24 upaljen pa ono.. :icon_biggrin: ma znam ovo za felge, na slici izgleda jos ruznije..nisam htio onu kawa zelenu pa uzeo ovu tamniju al nije bas najbolje..neda mi se sad opet to sve smirglat i farbat nego cu nabacit neku kombinaciju sa ovom zelenom..mozda onako ko ktm sta ima pol felge narancasto pol crno samo bi ovo bilo pol zeleno pol bijelo ili cu nabacit neke sljokice ili neznam..nesto cu napravit jer nije ni meni ovako bas simpaticno.. :icon_biggrin:
zipst:
--- Citat: gokiSP - 09 Kolovoz, 2009, 17:10:23 ---ma imam komp i u garazi a ovaj doma je 0-24 upaljen pa ono.. :icon_biggrin: ma znam ovo za felge, na slici izgleda jos ruznije..nisam htio onu kawa zelenu pa uzeo ovu tamniju al nije bas najbolje..neda mi se sad opet to sve smirglat i farbat nego cu nabacit neku kombinaciju sa ovom zelenom..mozda onako ko ktm sta ima pol felge narancasto pol crno samo bi ovo bilo pol zeleno pol bijelo ili cu nabacit neke sljokice ili neznam..nesto cu napravit jer nije ni meni ovako bas simpaticno.. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
pa daj nekome od rodbine da ti is :laughing7:pjeskari
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju