Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner 50@180 by st team

<< < (40/176) > >>

gokiSP:

--- Citat: te-te-ac - 22 Kolovoz, 2009, 03:35:52 ---ide to tebi.. a koliko vidim nisi mi bas nest na forumu online.. sve se nekad začudim .. ko npr. sad  :toothy9:

--- Kraj citata ---

dok si ti ovo pisao ja sam spavao.. :drunken_smilie:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 22 Kolovoz, 2009, 04:04:12 ---ovo 7.2 odmah izvadi i probaj s nečim oko 5g......općenito  budem hepy kad se spomene brojka 5,a onda gram :frajer:..........i još kad dodaš taj famozni primar na serijali  :dontknow: najjednostavnije rečeno ne ide zajedno kao ni robna marka UNITED COLORS OF TUTNJEVIĆ :laughing7:  :laughing7:  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ma idu kasnije 5.3 al nema potrebe sad odmah za tako lagane u multivar jer je seriski spuh a i pustit cu ga malo sa ovim 7.2 dok ga malo ne razradim....a primar cemo vidit..ako nebude bilo dobro vratit cu seriski al mislim da bi moglo bit dobro ako se fino postela...

White:
bit će to jedan od boljih runnera for stunt ovdje :icon_biggrin:

gokiSP:
pa naravno kad je runner by st team  :icon_biggrin:

grunner:
mmmm, bas mi se svidja, jedva cekam kraj, kao da je moj :)

gokiSP:
runner gotov.. :toothy10:kocnice odzracene i stavljeno novo silkolene ulje  :frajer: od 4 zadnja diska na kraju je pala odluka na prednji od skipera.. :icon_biggrin: moram sad jos stegnut glavcinu i stavit zadnji kotac i idem na test drajv.. :) sad ga moram postelat.. :confused5:  nece da padnu okretaji cim pustim gas..a nigdje ne vuce fals zrak.. :dontknow: dizna 68, karb weber 12, igla na drugom zarezu odozdola, sarafic od zraka na 2 kruga i jebe me.. :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju