Tehnički kutak > Tuning skutera
Ditech - Multivar - Bacanje novaca
Zeljac:
a ja bas mislio mjenjat i stavit polini ili malosi moja je aprilia ista 2004 god stvarno ne znam koja masina boje je ko tvoja naravno vise nije jel si mjenjao mozda variomat jel dobijes sta sa njim .. ali ne mislim ja kit ide i on ovako dobro ide 110 a malo mi je mrtav na 60 do 70 kad primi vuce ko mutav a kad stavim rolice od frenda motor oce oderat asvalt od nula do sto taj cas i nema onoga da je mrtav ja imam sve serisko al sve osim alspuha imam leo tt
3alfa3:
--- Citat: Zeljac - 05 Kolovoz, 2009, 02:38:09 ---...ali ne mislim ja kit ide i on ovako dobro ide 110...
--- Kraj citata ---
Ja mislim da bi spalio tvoj sat da ga stavim na svoj skut ;D
Iwo SR Tuono:
--- Citat: R3nchi - 05 Kolovoz, 2009, 02:20:49 ---de ti to meni sve reci u KMH!!
--- Kraj citata ---
sa 6,9gr 100km/h špica, mjereno po Blaupunkt Lucca TravelPilot 5.3
sa 6,3 neam još krajnju nisam mjerio al po mojoj procjeni 90km/h možda malo jače, ali ubrzanja i ostalo nemjerljivo spram 6,9 i serijskog cetralnog ;)
B.E.G.A:
Ispeglao sam i rupu na startu,kreće ko zapeta puška,stavio najtvrđe iz malossi sport paketa (žute) i sve 5.
Multivar više ne planiram stavljat.
Sad me muči zašt trokira ko blesav,nova je sviječica,očiščena čašica od injektora ???
Probat ću danas očistit rezervar,stavit novi filter goriva i nalit unutra bengu koja je odstajala u karnisteru da se voda i prljavština slegnu.
Nisam pametan.
B.E.G.A:
Zapalit ću ga ... Trokiranje ne prestaje,ne znam šta da radim više :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju