Tehnički kutak > Tuning skutera
Ditech - Multivar - Bacanje novaca
Po?etnik:
moja pretpostavka je ta da si na multivaru imao rolice koje su dosle s njime - 7.2 grama.. dobro jutro da ce skut bit ocajan.. rolice su mozda "jeftine" i cine se ko sranje al su zapravo jako bitna stvar na skutu i ne smije ih se zanemarit.. kod drugog tipa, ne razumijem kako ti motor ide sporije sa laksim rolama, cini se da nisi potrefio idelnu tezinu i da motor prevrtava
B.E.G.A:
--- Citat: Početnik - 06 Kolovoz, 2009, 22:56:58 ---moja pretpostavka je ta da si na multivaru imao rolice koje su dosle s njime - 7.2 grama.. dobro jutro da ce skut bit ocajan.. rolice su mozda "jeftine" i cine se ko sranje al su zapravo jako bitna stvar na skutu i ne smije ih se zanemarit.. kod drugog tipa, ne razumijem kako ti motor ide sporije sa laksim rolama, cini se da nisi potrefio idelnu tezinu i da motor prevrtava
--- Kraj citata ---
Tolki panj nisam ...
Isprobao rolice od 4,7 do 8 grama.
Znam šta pričam.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Početnik - 06 Kolovoz, 2009, 22:56:58 ---moja pretpostavka je ta da si na multivaru imao rolice koje su dosle s njime - 7.2 grama.. dobro jutro da ce skut bit ocajan.. rolice su mozda "jeftine" i cine se ko sranje al su zapravo jako bitna stvar na skutu i ne smije ih se zanemarit.. kod drugog tipa, ne razumijem kako ti motor ide sporije sa laksim rolama, cini se da nisi potrefio idelnu tezinu i da motor prevrtava
--- Kraj citata ---
Bingo,malo jesu prelagane :D probio si me hehe
R3nchi:
--- Citat: B.E.G.A - 06 Kolovoz, 2009, 21:38:32 ---Zapalit ću ga ... Trokiranje ne prestaje,ne znam šta da radim više :'(
--- Kraj citata ---
Sad cu sokirati tebe i cjeli forum..
A da ga odvezes kod nekog profi majstora???
B.E.G.A:
--- Citat: R3nchi - 07 Kolovoz, 2009, 01:48:20 ---Sad cu sokirati tebe i cjeli forum..
A da ga odvezes kod nekog profi majstora???
--- Kraj citata ---
Tu ne može ništa ni profi majstor,jednostavno ditech je takav,događalo mi se to i prije,po 2 tjedna je znao trokirat pa onda sve pet,tak će i sad bit,predpostavljam.
Ali me zanima koji je uzrok tome i kak to iskorijenit ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju