Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Ljetni doživljaji

<< < (2/5) > >>

cash_hr:

--- Citat: Marekvz1 - 03 Kolovoz, 2009, 16:18:57 ---Svi te pozdravljaju jer nexus od napred izgleda ko motorčina.Plastiku buš teško skinul,prije farbu,probal sam.daj bar slike drage kad nečeš sebe, :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

da. jedino ga visoka šajba izdaje. pogotovo sad kad sam je digao na najvišu razinu za put.
kaj se male tice, mogu ti pokazivat samo slike bivse, a to ti vjerojatno ne bi bilo interesantno.. tim vise kaj imam samo home made slikice   :frajer:
na moru sam bio prekratko da bi nekaj napravio, tak da, next time ;)

Marekvz1:

--- Citat: cash_hr - 03 Kolovoz, 2009, 16:24:44 ---da. jedino ga visoka šajba izdaje. pogotovo sad kad sam je digao na najvišu razinu za put.
kaj se male tice, mogu ti pokazivat samo slike bivse, a to ti vjerojatno ne bi bilo interesantno.. tim vise kaj imam samo home made slikice   :frajer:
na moru sam bio prekratko da bi nekaj napravio, tak da, next time ;)

--- Kraj citata ---

zbog te šajbe je meni 300ka ružna,sorry.ja ti pomognem,reci da si to ti na velebitu. :laughing7: :laughing7:

cash_hr:
ta je šajba na 250 dodatna oprema ;)
nije da je lijepa, al ak mi je niža, vrtloži mi se vjetar i ulazi ispod kacige..
do mora bi valjda popizdio 10 puta  :hmh:

da, to sam ja!!
od kud ti slika?!?
i dobro barataš photoshopom jer imam drukčiju kacigu, nexus je crn i par sitnih detalja..
fakat si dobar! :D

3alfa3:

--- Citat: cash_hr - 03 Kolovoz, 2009, 15:46:14 ---...uhvatio vikend za sklisat na more i iskoristio ga.
--- Kraj citata ---

Kad sam to zadnji put napravio, trebao sam pit antibiotike 2 tjedna  :toothy12:

cash_hr:
ja sam pio antibiotike prije ovog vikenda..
zavrsio taman u cetvrtak  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju