Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ljetni doživljaji
cash_hr:
Evo, ja uhvatio vikend za sklisat na more i iskoristio ga.
Sve prošlo za 5. Ugodna vožnja, večina sudionika prometa pristojna i tolerantna..
No, uvijek ima neki "ali". moj su dvije stvari. Prvo, do mora sam izgubio 5 šerafa!?!?
1 sa filtera zraka, 1 sa zaštite na auspuhu, 1 pojma nemam od čega i 2 sa plastike
Drugo, kako sam na benzinskoj bacio jaknu na sic da se zlufta, pao mi rukav na auspuh i sad imam rupu na rukavu i spaljenu plastiku na auspuhu.
No, vrijedilo je gušta :)
Btw, jel ima tko hint kako "spaljenju plastiku" maknuti bez struganja sa aupuha?
Ne bi ga htio izguliti bezveze..
gokiSP:
daj neke slikice... :) plastiku skini tako da ugrijes spuh i onda fino sa spahtlom za kit lagano to postruzi i onda nekim sredstvam kao sto je desol i sl. ocisti ostatke..
MotoManijak:
dobro ti je reko gokisp zaskinut plastiku.al spuh ti mora bit jako vruc
cash_hr:
ma imam 3 slike plaze na kojoj smo bili zadnji dan.. i to ono, bezveze slikane.. lijevo, ravno i desno od mene.. nisam niti toplese ulovio :D
mogu poslat sliku genocida nad bubama sa autoputa i krka :toothy9:
bolje da to operem danas da mi se njihova rodbina ne bi osvetila...
sve u svemu, odusevili su me svi motociklisti osim par slovenaca koji su jebeno nekulturno vozili i izazivali vraga.
ostala ekipa furala laganicu (ok, mozda je to tako samo izgledalo), fino pristojno pozdravljala, na benzinskim prepricavali pizdrarije i sl..
fora
kaj se autoputa tice, nado sam se da bu vruca plastika iscurila na 140km/h.. al nije..
bum probao ovo kaj kazes :headbang:
Marekvz1:
Svi te pozdravljaju jer nexus od napred izgleda ko motorčina.Plastiku buš teško skinul,prije farbu,probal sam.daj bar slike drage kad nečeš sebe, :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju