Tehnički kutak > Tuning skutera

Longija - ne pali

<< < (6/7) > >>

maki89:
i ja imam sličan problem pa da ne otvaram ponovo temu pitati ću u ovoj.

Dakle isto imam Longiju i također jer problem u tome što ima problema sa paljenjem. Uglavnom malo sam sve to pregledavao i na kraju sam došao do zaključka da je problem u tome što ona cijevčica za vakum, dakle ona koja bi trebala vući zrak povuče i gorivo.

Kada cjevčicu očistim od goriva, onda motor upali, radi manje od minute i onda ta cijev umjesto da vuče samo zrak ponovo povuče i gorivo te se skuter ugasi.

Predpostavljam da je problem u onome "ventilu" ili sto bi to bilo koji stoji ispod rezervoara i iz njega ide cijev za gorivo i ta za zrak.

Zanima me jel to moguce kako popraviti, ili mi ne gine kupovati novi taj dio?

Imate li kakav prijedlog kako to pokušati riješiti

mario_f15:

--- Citat: maki89 - 23 Ožujak, 2010, 23:39:42 ---i ja imam sličan problem pa da ne otvaram ponovo temu pitati ću u ovoj.

Dakle isto imam Longiju i također jer problem u tome što ima problema sa paljenjem. Uglavnom malo sam sve to pregledavao i na kraju sam došao do zaključka da je problem u tome što ona cijevčica za vakum, dakle ona koja bi trebala vući zrak povuče i gorivo.

Kada cjevčicu očistim od goriva, onda motor upali, radi manje od minute i onda ta cijev umjesto da vuče samo zrak ponovo povuče i gorivo te se skuter ugasi.

Predpostavljam da je problem u onome "ventilu" ili sto bi to bilo koji stoji ispod rezervoara i iz njega ide cijev za gorivo i ta za zrak.

Zanima me jel to moguce kako popraviti, ili mi ne gine kupovati novi taj dio?

Imate li kakav prijedlog kako to pokušati riješiti

--- Kraj citata ---
ako nevalja kupi novu

cca 100kn. :icon_tongue:

nema tu popravljanja....

odma u smeće... :toothy11:

maki89:
Ok nije problem kupiti...

Nego prema ovome što sam napisao što mislite jel definitivno to u pitanju, ili ima šanse da nešto drugo pravi problem?

mario_f15:

--- Citat: maki89 - 23 Ožujak, 2010, 23:42:59 ---Ok nije problem kupiti...

Nego prema ovome što sam napisao što mislite jel definitivno to u pitanju, ili ima šanse da nešto drugo pravi problem?

--- Kraj citata ---
provjeri dal taj vakum ventil radi

skini oba crijeva

na crijevo do vakuma(zraka) lagano uvuces zrak u sebe

i ako na crijevo od goriva krene curit gorivo onda valja.... :icon_thumright:

ako ne curi ili se nesta drugo desava onda nevalja....

maki89:

--- Citat: mario_f15 - 23 Ožujak, 2010, 23:44:35 ---provjeri dal taj vakum ventil radi

skini oba crijeva

na crijevo do vakuma(zraka) lagano uvuces zrak u sebe

i ako na crijevo od goriva krene curit gorivo onda valja.... :icon_thumright:

ako ne curi ili se nesta drugo desava onda nevalja....

--- Kraj citata ---

Pokušao sam tako i napio se goriva, umjesto na cijev za gorivo krenilo na cijev od vakuma...

Znaci definitivno je to u pitanju.

Hvala na odgovoru.

Eto uglavno ako tko prodaje taj vakum ventil neka se javim, ako je ispravan kupujem :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju