Tehnički kutak > Tuning skutera
Longija - ne pali
autodario:
--- Citat: djsmola - 04 Kolovoz, 2009, 14:21:30 ---Ocistio sam krab.. nema prljavstine,ide mi vec sad na zivce,cijeli dan se ***** s njim i neznam vise sta da radim
--- Kraj citata ---
jesi provjerio iglicu od plovka u karbu?
Meni je bila zaglavila, pa nije dobivao gorivo u karb.
bongo_vk:
--- Citat: animatrix - 04 Kolovoz, 2009, 14:34:14 ---hm, a onaj vakum ventil jel valja? skini cjevcicu sa karba i povuci, i gledaj hoce curit gorivo kroz filter
--- Kraj citata ---
probaj ovo provjeriti sto ti savjetuje "animatrix" jer kod frenda je bio isti problem na longji-i kao sto si ga ti opisao,uglavnom taj ventil je stekao i nije propustao,pa provjeri dali je to...
djsmola:
--- Citat: bongo_vk - 04 Kolovoz, 2009, 23:03:22 ---probaj ovo provjeriti sto ti savjetuje "animatrix" jer kod frenda je bio isti problem na longji-i kao sto si ga ti opisao,uglavnom taj ventil je stekao i nije propustao,pa provjeri dali je to...
--- Kraj citata ---
Danas cu ponovno u rasturanje karburatora pa cu vidjet, a taj vakkum ventil sam propuhao kompresorom,sad cu ici probat sto "animatrix" kaze
Luka 0101:
to se i meni događa sa lunom svaki dan na prvo paljenje...
zapali, ako radi u leru ugasi se a a ko dam gas zgusi se i opet se ugasi...
Zastopam dovod zraka i upali normalno...
djsmola:
Nasao sam u cem je problem, nije bilo dovoljno sto sam karb ocistio onak samo,danas sam ga propuho kompresorom i bio je dosta prljav,kod sarafa za smjesu je bilo neakvog taloga, sad radi normalno i pali...sve super
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju