Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Ajmo se smijat!!
[SB]Replica 180:
--- Citat: igor.sb - 27 Kolovoz, 2009, 18:24:03 ---replica je odvalio spom ulazna vrata od stana u 3 sata u noci :drunken_smilie: :drunken_smilie:
a ja magarac jos malo se ubio na raskrizju crveno gori a ja nestajem :laughing7: :laughing7:
uspio sam zakociti i drzat ga takvog na full fasu s kocnicama (trebalo mi je malo duze da se sjetim okrenut kljuc )
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
gokiSP:
meni se gas na runneru nije vraco i osto je na punom kad sam ga ugasio a bio na kocnoj i ja ga zakurblam a on poleti i bam u kucu..nista strasno..malo se plastike raspale.. :toothy12:
Nikon:
sb replica takes the lead :icon_biggrin:
Hrga:
nije to nis :D ja stelo nes 28 na svom i kako se sajla sjebala vidim nes nece palit sta mu je... i nis upali on i poleti ravno u garazu i kako je bio blizu zida samo je napravio kolut u zraku :D al nije bilo plastika pa nije ni stete bilo :D i jednom sam ulazio u dvoriste isto tako mi se sajla sjebala pa sam i ja sj#bo vrata od garaze malo :D
wonderkid:
--- Citat: Hrga - 27 Kolovoz, 2009, 21:17:40 ---nije to nis :D ja stelo nes 28 na svom i kako se sajla sjebala vidim nes nece palit sta mu je... i nis upali on i poleti ravno u garazu i kako je bio blizu zida samo je napravio kolut u zraku :D al nije bilo plastika pa nije ni stete bilo :D i jednom sam ulazio u dvoriste isto tako mi se sajla sjebala pa sam i ja sj#bo vrata od garaze malo :D
--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju