Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Ajmo se smijat!!

<< < (5/6) > >>

[SB]Replica 180:

--- Citat: igor.sb - 27 Kolovoz, 2009, 18:24:03 ---replica je odvalio spom ulazna vrata od stana u 3 sata u noci  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

a ja magarac jos malo se ubio na raskrizju crveno gori a ja nestajem  :laughing7: :laughing7:

uspio sam zakociti i drzat ga takvog na full fasu s kocnicama (trebalo mi je malo duze da se sjetim okrenut kljuc )

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: 

gokiSP:
meni se gas na runneru nije vraco i osto je na punom kad sam ga ugasio a bio na kocnoj i ja ga zakurblam a on poleti i bam u kucu..nista strasno..malo se plastike raspale.. :toothy12:

Nikon:
sb replica takes the lead  :icon_biggrin:

Hrga:
nije to nis :D ja stelo nes 28 na svom i kako se sajla sjebala vidim nes nece palit sta mu je... i nis upali on i poleti ravno u garazu i kako je bio blizu zida samo je napravio kolut u zraku :D al nije bilo plastika pa nije ni stete bilo :D i jednom sam ulazio u dvoriste isto tako mi se sajla sjebala pa sam i ja sj#bo vrata od garaze malo :D

wonderkid:

--- Citat: Hrga - 27 Kolovoz, 2009, 21:17:40 ---nije to nis :D ja stelo nes 28 na svom i kako se sajla sjebala vidim nes nece palit sta mu je... i nis upali on i poleti ravno u garazu i kako je bio blizu zida samo je napravio kolut u zraku :D al nije bilo plastika pa nije ni stete bilo :D i jednom sam ulazio u dvoriste isto tako mi se sajla sjebala pa sam i ja sj#bo vrata od garaze malo :D

--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju