Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Ajmo se smijat!!

<< < (4/6) > >>

Nikon:

--- Citat: 3alfa3 - 26 Kolovoz, 2009, 23:59:35 ---Jel znas sto mu se zapravo desava u tom filmicu?

@Nikon:
nisam ni ja, al ovo je preocito.
Izgleda da mu se volan okrenuo za 180 pa je sajla postala (pre)napeta

--- Kraj citata ---

bas to, odma mu se okrenia volan i zatega sajlu gasa (na pocetku filma prvi pad) ...
sve posli je samo bad luck

nije moga nista napravit osin sta je na kraju .............ugasit i otic ca :)

meni je na fxru bloka gas kad mi se rascvala sajla kod karba... upalia bi motor a ovaj pocne palit gumu ili poleti naprid

da ne govorin kako san se skoro zapuca u auto kad se nije tia vratit gas.. pripa san se ka grlica  :icon_biggrin:

--- Citat: gokiSP - 27 Kolovoz, 2009, 00:05:28 ---samo je problem sta je on drugi put kolko se vidi namjerno okrenuo volan za 180 iz meni nepoznatog razloga  :laughing7:

--- Kraj citata ---

al nisi vidia kako m uje kolo stalo, isa ga je izdricat al malo nepromisljeno  :icon_biggrin:

P.S. alfa malo je grezo ispa onaj prvi post gori, al preoblikovano bi bilo momku da lupa pi*darije... nije vazilo za tebe  :toothy11:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Nikon - 26 Kolovoz, 2009, 23:58:08 ---vidin ja da nisi nikad ima iskustva s blokiranjem gasa, niti si kad vozia sta priko 50 ccm

--- Kraj citata ---

Krivo vidis...odjb

SlowRider:
Zadnje sto mi se desilo sa blokiranjem gasa je bilo na runneru SP180. Odvrnes na kratko gas, i ostaje u max. polozaju... uglavnom velika injekcija adrenalina u sekundi  :moli:

Nikon:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 27 Kolovoz, 2009, 14:30:45 ---Krivo vidis...odjb

--- Kraj citata ---

onda ne lupaj kad nemas pojma... sad san vidia da imas 16 pa mi je sve jasno... ajd uzivaj  :hello:

--- Citat: SlowRider - 27 Kolovoz, 2009, 14:35:48 ---Zadnje sto mi se desilo sa blokiranjem gasa je bilo na runneru SP180. Odvrnes na kratko gas, i ostaje u max. polozaju... uglavnom velika injekcija adrenalina u sekundi  :moli:

--- Kraj citata ---

duje87 se razbia ko truba kad mu je bloka gas na fxru, ja san ima srice ka i ti  :icon_biggrin:

igor.sb:
replica je odvalio spom ulazna vrata od stana u 3 sata u noci  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

a ja magarac jos malo se ubio na raskrizju crveno gori a ja nestajem  :laughing7: :laughing7:

uspio sam zakociti i drzat ga takvog na full fasu s kocnicama (trebalo mi je malo duze da se sjetim okrenut kljuc )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju