Nikako da nadjem vremena da odem na probnu voznju...
Mislim da ima Hyundaijevu (jer ih je Hyundai kupio) masinu, prije su imali od mitsubishija? Ma dvojba mi je sada uzeti intrudera pa se strpjeti sa automobilom ili uzeti auto pa se strpjeti sa intruderom i uzeti nesto tipa xj6.
ne patim ja o autima, samo nesto sa klimom, abs i servom srednje velicine da me sluzi sljedecih barem 8 godina (sa skodom feliciom prezadovoljan evo 9 godina i bez ijednog kvara)
Cuo sam da su nijemci na testovima proceedu davali cak vise ocjene nego A3. To me zaintrigiralo za taj automobilcek. Znam kada bih uzeo suzukia sx4 ili swifta da bih bio miraaaaan duuuugoooo. Vjerojatno ce tako i biti iako ni ovaj I30 nije los a sa hyundaijem imam dosta iskustva i to fenomenalnog, Pony iz 90ih i dalje vozi bez problema, Lantra takodjer ali to je mitshubishi masina...
A i ovi Juzni Koreanci su jedna od 10 najbogatijih drzava na svijetu, stoga ih ne treba svrstavati u isti kos sa kinezima i drugim sarlatanima... Vjerujem da su im automobili dosta blizu japanskima tj. bolji od nekih europskih proizvodjaca.
Vec vidim kako cu izgubiti tjedan dana na probne voznje...