Ostalo > Razne offtopic teme :)
Nočenje u ZG ???
jux-zg:
Ja znam da u Sesvetama ima Raca bar i Amadeus i dosta su povoljni..prek 200kn nije sigurno ni jedno ni drugo..jedino kaj ti nije blizu jaruna..pol sata lagane voznje
SlowRider:
--- Citat: gokiSP - 01 Kolovoz, 2009, 02:42:50 ---cak sam i ja bio kod zicha al eto nisam prespavao jer ga jos ne poznam bas dobro pa reko neznam na sta je sve spreman.. :laughing9: sala..zich je car..ja doso on izvadio 5 litara hvadne grasevine.. :headbang:
--- Kraj citata ---
ovo mi je poznata prica za zicha, car :laughing9:
Marekvz1:
daj odi nekam kud ćeš u zg,ljudi odlaze iz zga da se odmore malo od te gužvetine,a ti bi tamo.idi u toplice neke na vikend.
GUGY:
@ Rossi: Hebo ti Zrče i tam neke bakarače..... Ovo izgleda ko raj na zemlji.... Ma dolazimo tamo ali neču spavat kod tebe možemo se naći na čevapima jer znam da u Bosni nije skupo... Eto javit ču ti se da se nađemo pa da popričamo ... A Zagreb če da sačeka drugi put... Al sam se napalio baš sam se napalio na Tuzlu.. I još slana voda....
Rossi:
--- Citat: GUGY - 01 Kolovoz, 2009, 21:09:22 ---@ Rossi: Hebo ti Zrče i tam neke bakarače..... Ovo izgleda ko raj na zemlji.... Ma dolazimo tamo ali neču spavat kod tebe možemo se naći na čevapima jer znam da u Bosni nije skupo... Eto javit ču ti se da se nađemo pa da popričamo ... A Zagreb če da sačeka drugi put... Al sam se napalio baš sam se napalio na Tuzlu.. I još slana voda....
--- Kraj citata ---
ajde pokazat cu ti ja gdje ima jeftino da se iznajmi soba a jos je i blizu centra grada ...tj 200 m od centra ::D
evo ako budes dolazio 061291834
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju