Ostalo > Razne offtopic teme :)

Nočenje u ZG ???

<< < (3/5) > >>

RideRR4EveRR:

--- Citat: neer - 31 Srpanj, 2009, 23:56:25 ---gugy ženu pod ruku i šibaj na more :)

--- Kraj citata ---

Potpis... Nema u zg-u ništa zanimljivo vjeruj mi =)

Rossi:

--- Citat: GUGY - 31 Srpanj, 2009, 22:37:47 ---U je...e... Kad odem sa ženom na vikend u Bosnu ima jedan motelčić nočenje za 15€ u dvokrevetnoj sobi... Čisto, uredno....
Ok znam da to u Zg nemogu nači ali brate previše.... E a koja je finta oni Hosteli???

--- Kraj citata ---
brate pokupi se ti i opet dodji u bosnu ovaj put navrni kod mene u Tuzlu ...spavas kod mene djabe koliko ti volja dana :D jos imas i vodica da ti po gradu pokaze gdje sta valja i slicno :D
Imas se gdje i okupa evo pogledaj ...
kad je prazno
- kad je puno
2 jezera velika napravljena i nesto kao vodopad ..naravno voda je slana :) u jezerima i na vodopadu jer mi smo grad soli :)
nemam slike uzivo ali evo neki dan s uzavrsili ovaj projekat u centru grada ...stvarno su prelijepo uradili

evo i malo slika grada :) po meni najeljpsi grad u bih,ne jer zivim tu ali evo sami procjenit po slikama......jos da nam ne kradu pare oni iz glavnog grada ...ali polako ....300% se brze i bolje razvijamo od ostatka bih objavile neke hr novine skoro ......

Ajde eto malo reklame za moj Grad :) hehe ....Ajde pa recite kakav je ovaj mali grad :)

gokiSP:
nikad nisam gledao ovako kako izgleda tuzla niti sam obracao paznju na to al ovako kad malo pogledas ljep je grad...po nicemu nije ovako vizualno nije losiji recimo od nekih hr vecih gradova..

zich:
ja ti dam nocenje ti platis dorucak

ima kod mene mjesta ako oces

kod mene je svratiste, vise ljudi proslo i prespavalo nego na glavnom kolodvoru

gokiSP:
cak sam i ja bio kod zicha al eto nisam prespavao jer ga jos ne poznam bas dobro pa reko neznam na sta je sve spreman.. :laughing9: sala..zich je car..ja doso on izvadio 5 litara hvadne grasevine.. :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju