Tehnički kutak > Tuning skutera

CVILJENJE KOČNICA

<< < (4/5) > >>

J.U.R.C.A:
Neznam jel ste dobro napravili kanal...

ovako mora izgledati!
okomito na DISK

ratz_hell:
mene isto to muci...ja sam u firmi nasao neki grafitni sprej kao cestice grafita u spreju, kao suho podmazivanje i s tim sam malo naspricao bio i bilo super kocilo isto anije sripalo barem ne do prvog pranja kad se ispralo to i opet isto... volio bi neko trajnije rjesenje...

pitaNS:
pa ovi kanali su ti trajnije rešenje...Napravi 1 ili 2 kanala i pozdravi se s škripanjem!

gokiSP:

--- Citat: J.U.R.C.A - 01 Kolovoz, 2009, 16:03:05 ---Neznam jel ste dobro napravili kanal...

ovako mora izgledati!
okomito na DISK

--- Kraj citata ---

a da mozda idu crte tj. kanali u koso pa da mozda ta prasina koja se nakuplja izlazi iz tih kanala..al opet to bi se onda nakupljalo u kljestima..nisam probao pa ne mogu nista tvrdit ali ovako ko ideja mi se ne cini lose.. :dontknow:

J.U.R.C.A:

--- Citat: gokiSP - 02 Kolovoz, 2009, 17:17:23 ---a da mozda idu crte tj. kanali u koso pa da mozda ta prasina koja se nakuplja izlazi iz tih kanala..al opet to bi se onda nakupljalo u kljestima..nisam probao pa ne mogu nista tvrdit ali ovako ko ideja mi se ne cini lose.. :dontknow:

--- Kraj citata ---
cini mi se nelosa ideja!
ali morale bi te crte biti na koso suprotno od smjera okrtanja.

znaci ako se disk vrti u kontra smjeru od kazaljke na satu(normalan smjer rotiranja kada ide prema naprijed kotac) onda kanali nek idu od lijevo dole prema desno gore!(zamisli na slici)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju